FreeDOS laptopa Windows 11 yükleme

furkan.kurt18

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi benim laptop bugün geldi, W11 yükleyeceğim de cahilliğime verin birkaç bir şey soracağım şimdi bu flash bellekte W11 kurulum dosyasının yanında başka dosyalar falan olsa sıkıntı oluyor mu? Ve bu Download Windows 11 linkten ortadakini mi indireceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şimdi benim laptop bugün geldi, W11 yükleyeceğim de cahilliğime verin birkaç bir şey soracağım şimdi bu flash bellekte W11 kurulum dosyasının yanında başka dosyalar falan olsa sıkıntı oluyor mu? Ve bu Download Windows 11 linkten ortadakini mi indireceğim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Windows kurulum dosyalarına karışmıcak şekilde isimlendirmesi olursa sorun yaratmaz.

Ve evet attığın linkten indirebilirsin.

Yükleme medyası oluşturma aracı ile USB oluşturabilirsiniz. İçindeki veriler bir sorun teşkil etmez. Ancak önce USB içindeki verileri başka bir diske alıp Windows 11'i yazın. Yoksa USB biçimlendirildiği için verileriniz gider. USB hazırlandıktan sonra verilerinizi tekrar USB içine koyabilirsiniz.

Şimdi bu flash bellekte W11 kurulum dosyasının yanında başka dosyalar falan olsa sıkıntı oluyor mu?

Ayrı bir klasör açıp onun içerisine at dosyalarını. Windows kurulum dosyalarıyla karışmasın.

Ayrı bir klasör açıp onun içerisine at dosyalarını. Windows kurulum dosyalarıyla karışmasın.
İsimler karışmazsa sorun yok.
İsimler karışmazsa sorun yok.
Yükleme medyası oluşturma aracı ile USB oluşturabilirsiniz. İçindeki veriler bir sorun teşkil etmez. Ancak önce USB içindeki verileri başka bir diske alıp Windows 11'i yazın. Yoksa USB biçimlendirildiği için verileriniz gider. USB hazırlandıktan sonra verilerinizi tekrar USB içine koyabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows kurulum dosyalarına karışmıcak şekilde isimlendirmesi olursa sorun yaratmaz.

Ve evet attığın linkten indirebilirsin.
Hepinize teşekkür ederim

Peki arkadaşlar bir sorum daha olacak hp victus d1021nt modeline sahibim şuan freedosta,w11 mi w10 mu hangisini yüklemeliyim bir bilgisayarciya sordum da 10u yükle driverlari yüklerken sıkıntı çekmezsin belki 11de çekebilirsin gibisinden ifade de bulundu da aklım karıştı hangisini yüklemeliyim?

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim.

Peki arkadaşlar bir sorum daha olacak HP Victus D1021NT modeline sahibim şu an FreeDOS'ta, W11 mi Windows 10 mu hangisini yüklemeliyim bir bilgisayarciya sordum da 10u yükle driverlari yüklerken sıkıntı çekmezsin belki 11'de çekebilirsin gibisinden ifade de bulundu da aklım karıştı hangisini yüklemeliyim?

Herhangi bir sorun yaşayacağını sanmam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı