Freelancer sitesinde PDF'i Word dosyasına çevirmek için en az 250 dolar ücret verilmesi

Jun_0r

Picopat
Katılım
16 Temmuz 2020
Mesajlar
26
Merhaba arkadaşlar freelancer web sitesinde iş ilanları arasında yüzlerce PDF to Word yani PDF'i Word dosyasına çevirmeni istiyorlar ve bunun için talep etmeniz için en az 250 dolar en fazla 750 dolar para İstemeniz gerekiyor. Acaba doğru mudur? Doğruysa hepimiz yapsak parayı kırarız fikriniz nedir? Bunu yaparsak zaten herbirimiz satte 250 dolar falan kazanırız
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir yazılım yazmalısın ki, ekran resmi veya normal fotoğraf ile çekilen, örneğin 250 resmi word'e çevirebilesin. Eğer yapabilirsen kazanabilirsin. Hatta araştırsan vardır bile belki, parasını bilemiyorum tabi.
 
Merhaba arkadaşlar freelancer web sitesinde iş ilanları arasında yüzlerce PDF to Word yani PDF'i Word dosyasına çevirmeni istiyorlar ve bunun için talep etmeniz için en az 250 dolar en fazla 750 dolar para istemeniz gerekiyor. Acaba doğru mudur? Doğruysa hepimiz yapsak parayı kırarız fikriniz nedir? Bunu yaparsak zaten herbirimiz satte 250 dolar falan kazanırız.

Galiba orada sen kendin elle yazmıyorsun direk adamlara bunu yapabilecek ve yüksek verim sağlayacak bir program yazman gerekiyor ki eğer yazabilirsen dediğin parayı kazanırsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı