Freeride downhill tarzı bisiklet önerisi

Ege berber

Centipat
Daha fazla  
Agresif kullanacağım. Hoplamalı zıplamalı merdiven taracak iyi bir bisiklet önerisi arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır istiyorsan buna bakabilirsin.
İkinci elde olur diyorsan scott gambler- scott voltage, YT tues, trek session, radon swoop, giant glory, specialized status, cube hanzz önerilerim bunlardır daha çok marka model sayarım commencaldır canyondur tranisttion'dur ama onlar TR'de pek kullanılmıyor diye bulman zor olabilir saydığım bisikletleri araştır ikinci elde fiyatları yüksek diyorsanda bu spor pahalı bir spor yani adam gibi yapacaksan bu sporu eldiven, kask göğüslük, dizlik falan da alman gerekir
Ekipmanlar içinde bu siteyi öneririm bu arada bu sitede bisiklette var downhill yok ama enduro var buyurun.

Bütçem daha çok 40K-30K arası ama yine de yardımcı oldu sağ olun daha çok rockrider tarz bir şey düşünüyorum.

Bütçem daha çok 40K-30K arası ama yine de yardımcı oldu sağ olun daha çok rockrider tarz bir şey düşünüyorum.

Bu downhill işi pahalıdır ve zaten şehirde olacak iş değildir ha dersen sadece freeride takilicam diyorsan rockrider alabilirsin yoksa dağda bayırda rockrider yetmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı