AYSİO hocam gerçekten RX 570 almaya değmez mi? Şimdi benim de aynı Freesync monitörden var o yüzden AMD alayım dedim ben de. RX 560 ile RX 570 arasında FPS bakımından yaklaşık %40 gibi bir fark oluyor yeni nesil oyunlarda. Ortalama fiyatları ile orantılı olarak. Mini PCI-E bağlantısından laptopa eGPU yapacağım için az biraz performans kaybı olacak bant genişliğinden dolayı dedim almışken bari iyi bir kart alayım. Darboğaz konusunu da hesapladım RX 570 ile yanlızca %0.15 gibi yok denilebilecek olanda bir darboğaz ortaya çıkıyor yani sistemle çok iyi entegre olabilecek. GTX 1060 da çok fazla dar boğaz yapmıyor ancak Freesync olayı ve RX kartlarının miningde kullanılmasından dolayı fiyatlarının yükselmiş olması benim kafamı karıştırdı açıkçası. Siz ne önerirsiniz?
Biraz konuyu hortlatmış gibi olacağım ama sormadan geçmek istemedim. Gigabyte rx580 8gb aorus modeli ekran kartım var, asus gtx1070 dual ile takas edebilme imkanım var fakat monitörüm 32'' 2k 75hz. Monitörden yana sıkıntı çıkabilir mi?
@anilbuldu GTX 1070'i alırken heralde üzerine de bir miktar ödeme yapacaksınız, aksi taktirde bire bir takas biraz şüpheli olur. 2K monitörde GTX 1070 çok iyi gider, sorun olmaz.
@anilbuldu GTX 1070'i alırken heralde üzerine de bir miktar ödeme yapacaksınız, aksi taktirde bire bir takas biraz şüpheli olur. 2K monitörde GTX 1070 çok iyi gider, sorun olmaz.