Herkeze selam,
Arkadaşlar, 5 ay kadar önce bir sistem topladım. O günden beridir ekran kartı olmadan sistemi kullanıyorum. İş güç derken fazlada vaktim olmuyor ama artık bir ekran kartı almanın vakti geldi. Sistem şöyle;
-MSI H170 M3 Motherboard
-HyperX 2133 Mhz - 8*2 GB RAM
-İntel İ5 6600 Processor
-Zalman Z3 Plus Deskop Box
-Asus VS248HR 1ms-60Hz monitör
Planımda 2 ayrı GPU var, ikisinden birini önümüzdeki 1 ay içinde almayı planlıyorum:
1- Almadan önce en ucuz Asus RX 480 ROG STRIX-RX480-O8G-GAMING 8 GB Ekran Kartı / Grafik Kartı fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu
-Asus RX 480 ROG STRIX.
-İyi yanları, 2. duruma nazaran yurtiçinden alacak olmam.
-3 yıl garanti.
-Kötü yanı ise monitörüm Freesync değil.
2-https://www.amazon.com/dp/B01KCWZ2EO/ref=twister_B01M0681S0?_encoding=UTF8&psc=1
-Gigabyte GTX 1060 Extreme.
-İyi yanları, Tükiye fiyatına göre 350TL daha ucuza sağlayabilecek olmam.
-Sistemde kullanırsam herhangi bir eksiklik olmayacak (ilk durumda Freesync özelliğinden yararlanamamak gibi)
-Kötü yanları, garanti kapsamı dışında kalması.
Not: RX 480'i Türkiyede 1100TL, GTX 1060 modeline de amazon üzerinden 1050TL gibi bir fiyata sağlayabiliyorum.
Ayrıca konu başlığıyla içeriği biraz dengesiz oldu sanırım. Sürç-i lisan ettiysek affola..
Önerilerinizi bekliyorum, selamlar.
Arkadaşlar, 5 ay kadar önce bir sistem topladım. O günden beridir ekran kartı olmadan sistemi kullanıyorum. İş güç derken fazlada vaktim olmuyor ama artık bir ekran kartı almanın vakti geldi. Sistem şöyle;
-MSI H170 M3 Motherboard
-HyperX 2133 Mhz - 8*2 GB RAM
-İntel İ5 6600 Processor
-Zalman Z3 Plus Deskop Box
-Asus VS248HR 1ms-60Hz monitör
Planımda 2 ayrı GPU var, ikisinden birini önümüzdeki 1 ay içinde almayı planlıyorum:
1- Almadan önce en ucuz Asus RX 480 ROG STRIX-RX480-O8G-GAMING 8 GB Ekran Kartı / Grafik Kartı fiyatını anında bulun. Tüm fiyatlar, özellikler ve yorumlar. Akakçe karşılaştırmalı alışveriş platformu
-Asus RX 480 ROG STRIX.
-İyi yanları, 2. duruma nazaran yurtiçinden alacak olmam.
-3 yıl garanti.
-Kötü yanı ise monitörüm Freesync değil.
2-https://www.amazon.com/dp/B01KCWZ2EO/ref=twister_B01M0681S0?_encoding=UTF8&psc=1
-Gigabyte GTX 1060 Extreme.
-İyi yanları, Tükiye fiyatına göre 350TL daha ucuza sağlayabilecek olmam.
-Sistemde kullanırsam herhangi bir eksiklik olmayacak (ilk durumda Freesync özelliğinden yararlanamamak gibi)
-Kötü yanları, garanti kapsamı dışında kalması.
Not: RX 480'i Türkiyede 1100TL, GTX 1060 modeline de amazon üzerinden 1050TL gibi bir fiyata sağlayabiliyorum.
Ayrıca konu başlığıyla içeriği biraz dengesiz oldu sanırım. Sürç-i lisan ettiysek affola..
Önerilerinizi bekliyorum, selamlar.
Son düzenleyen: Moderatör: