Frekans TV APU Sistem alınır mı?

Ben de merak ediyorum bunu. Fiyat hala aynı. İş ve ofis için kullanacağım. Online satış yapıyorum. Chrome'da 8-10 sayfa açıp donmaz dimi? Ufak çaplı düzenleme Fotosop. Oyun yok. Oyun oynasam FM filan belki. Uygun mudur sizce?

Sıkıntı olmaz işinizi çok rahat görür.

Ben kullanıyorum memnunum 4 ay oldu alalı ileride RTX 3060 takacagim
Saçma olmazsa 2 şey sorcam ;
Hdmı kablo gönderiyorlar mı? Hediye wifi adaptör iyi mi? Modeme yakın kullanacağım. Kötüyse ona göre ethernet kablosu alacağım

Aldım şu an montaj ve test aşamasında görünüyor. Günümüz şartlarına göre iyi bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Umarım arızasız beni idare eder

Hocam rahatsız ediyorum, alan kişiden cevap almak daha iyi bu yüzden memnun musunuz?

Saçma olmazsa 2 şey soracağım;
HDMI kablo gönderiyorlar mı? Hediye Wi-Fi adaptör iyi mi? Modeme yakın kullanacağım. Kötüyse ona göre Ethernet kablosu alacağım.

Sadece sistemi sipariş ettiyseniz HDMI kablosu gelmez ancak monitör falan sipariş ettiyseniz yanında HDMI kablosu büyük ihtimalle gelir, Wi-Fi adaptörünü Wi-Fi'ya bağlanmak için kullanırsınız. Eğer modem yanınızda ise kablo ile bağlanın Wi-Fi adaptörüne gerek yok ancak sistemin yerini ileride değiştirecekseniz alabilirsiniz.

Saçma olmazsa 2 şey sorcam ;
Hdmı kablo gönderiyorlar mı? Hediye wifi adaptör iyi mi? Modeme yakın kullanacağım. Kötüyse ona göre ethernet kablosu alacağım
Benim internet kötü olduğu için ethernet ile kullanıyorum HDMI kablo göndermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…