Friday the 13th game açılmama sorunu

AtakanDemir

Decapat
Herkese selamlar, oyun açılırken (ucrtbase. Abort yoradam giriş noktası, api-ms-win-crt-runtime-|1-1-0.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. ) Bu hatayı alıyorum. Oyun orijinal ve eğer çözüm yolu bulamazsam mecbur format atacağım, yardımlarınızı bekliyorum. Bir de ben format atmak için USB'yi oluşturdum onun içine müzik veya resim falan atsam önyüklemeyi bozar mı ya da attığım dosyalar silinir mi? Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10'a geçerseniz sorun çözülür. Önyüklemeli USB oluşturduktan sonra içine dosya atarsanız önyüklemeyi bozmaz, dosyalarınız silinmez.

Windows 10'a geçerseniz sorun çözülür. Önyüklemeli USB oluşturduktan sonra içine dosya atarsanız önyüklemeyi bozmaz, dosyalarınız silinmez.
Başka çözüm yolu olamaz mı, sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını biliyor musunuz? Bir yerde Visual 2015' le ilgili bir sorun diyordu. Windows 7 format atsam düzelmez mi?
steam dosya doğrula bi ihtimal çözülür
Denedim, ne yazık ki işe yaramadı.

Son düzenleme:
Windows 7 format attıktan sonra bütün güncellemeleri yapın. Daha sonra Visual C++ paketlerini işletim sisteminize göre yüklerseniz sorun çözülür.

Teşekkürler, tüm 64-bit Visual C++ paketlerini 2008' den başlayıp mı kurayım?

Verdiğim bağlantıdan indireceksiniz. Sadece 64 bit olmayabilir. Önce işletim sisteminize göre indirin. Olmazsa diğer versiyonunu yani x86 olanı indirirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…