Herkese selamlar, oyun açılırken (ucrtbase. Abort yoradam giriş noktası, api-ms-win-crt-runtime-|1-1-0.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı. ) Bu hatayı alıyorum. Oyun orijinal ve eğer çözüm yolu bulamazsam mecbur format atacağım, yardımlarınızı bekliyorum. Bir de ben format atmak için USB'yi oluşturdum onun içine müzik veya resim falan atsam önyüklemeyi bozar mı ya da attığım dosyalar silinir mi? Şimdiden teşekkürler!
Başka çözüm yolu olamaz mı, sorunun tam olarak neyden kaynaklandığını biliyor musunuz? Bir yerde Visual 2015' le ilgili bir sorun diyordu. Windows 7 format atsam düzelmez mi?
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
Describes an update for Universal C Runtime (CRT) in Windows 8.1, Windows RT 8.1, Windows Server 2012 R2, Windows 8, Windows RT, Windows Server 2012, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 R2 SP1, Windows Vista SP2, or Windows Server 2008 SP2.
Verdiğim bağlantıdan indireceksiniz. Sadece 64 bit olmayabilir. Önce işletim sisteminize göre indirin. Olmazsa diğer versiyonunu yani x86 olanı indirirsiniz.