Friends 1. sezon nasıl izlenir?

hustadhu

Decapat
Tam friends izlemeye karar verdim Netflix'ten kalkmış. Sorun değil korsan izleriz artık dedim kahrolası Netflix hakları aldığı zaman telif atmış hiçbir sitede 1. sezonu bulamadım. BluTV'de var dediler oradan da kalkmış kafayı yiyeceğim bilen varsa friends 1. sezon nereden izleyebilirim söyleyebilir mi? Ya da link falan da olur varsa tabii .

(Not: Telefondayım PC var ancak şu anda erişimim yok )

Friends'in yayın hakları Türkiye'de BluTV, yurtdışında ise HBO Max'di. Netflix, Disney+ gibi platformlar Türkiye'de telifle falan uğraşmıyorlar. Çünkü korsan yayın yapan kişilere caydırıcı yaptırım yok. BluTV gibi Türk platformları korsan yayıncılık ile uğraşıyor. BluTV bunun için ilgili dizinin ilk ve son sezonuna telif atıp bırakıyor.

Firends'de şöyle bir sıkıntı var. Biliyorsunuz HBO Max bu sonbahar Türkiye'ye gelecekti. Bu nedenden dolayı dizinin 1 Temmuz'da biten yayın haklarını BluTV yenileyemedi. Sonra HBO Max Türkiye'ye gelme planlarını iptal etmese de askıya aldı. Dizinin lisans hakları da ortada kaldı. Şu an yasal ve korsan hiç bir platformda dizinin ilk ve son sezonlarını izleme imkanınız yok. Bunu justwatch.com üzerinden doğrulayabilirsiniz.

Yurtdışı güvenilir torrent sitesi veya telegram grubu bilmiyorum, mümkünse paylaşabilir misiniz? Çünkü parayla bile izleyebileceğimiz platform yok.

Friends'in yayın hakları Türkiye'de BluTV, yurtdışında ise HBO Max'di. Netflix, Disney+ gibi platformlar Türkiye'de telifle falan uğraşmıyorlar. Çünkü korsan yayın yapan kişilere caydırıcı yaptırım yok. BluTV gibi Türk platformları korsan yayıncılık ile uğraşıyor. BluTV bunun için ilgili dizinin ilk ve son sezonuna telif atıp bırakıyor.

Firends'de şöyle bir sıkıntı var. Biliyorsunuz HBO Max bu sonbahar Türkiye'ye gelecekti. Bu nedenden dolayı dizinin 1 Temmuz'da biten yayın haklarını BluTV yenileyemedi. Sonra HBO Max Türkiye'ye gelme planlarını iptal etmese de askıya aldı. Dizinin lisans hakları da ortada kaldı. Şu an yasal ve korsan hiç bir platformda dizinin ilk ve son sezonlarını izleme imkanınız yok. Bunu justwatch.com üzerinden doğrulayabilirsiniz.

Yurtdışı güvenilir torrent sitesi veya telegram grubu bilmiyorum, mümkünse paylaşabilir misiniz? Çünkü parayla bile izleyebileceğimiz platform yok.
1337x var hocam güvenilir.

Alt yazı için demiştim ben. Zaten friends gibi bir diziyi Türkçe dublaj izlemeni önermem. Espriler anlaşılmıyor, karakterlerin duygularını anlamıyorsun izlerken.

Öneriniz için teşekkür ederim. Mecbur kalmadıkça dublaj izleme taraftarıyım, elbette tercih meselesi. Alt yazılı izlerken filmin sahnelerini kaçırıyorum da dilini de anlamayınca zor oluyor :)

Tam friends izlemeye karar verdim Netflix'ten kalkmış. Sorun değil korsan izleriz artık dedim kahrolası Netflix hakları aldığı zaman telif atmış hiçbir sitede 1. sezonu bulamadım. BluTV'de var dediler oradan da kalkmış kafayı yiyeceğim bilen varsa friends 1. sezon nereden izleyebilirim söyleyebilir mi? Ya da link falan da olur varsa tabii.

(Not: Telefondayım PC var ancak şu anda erişimim yok )

Özel mesaj yazma var mı bulamadım, varsa bana özelden yazar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı