Friends vs How I meet your mother

Sabini

Hectopat
Katılım
8 Haziran 2021
Mesajlar
1.389
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, küçük bir soruyla karşınızdayım cevaplarınız ve fikirlerinizi merak ettim açıkçası. Dizilerin ikisi de harika fakat sizce hangisi daha güzel? Lütfen ikisini de izleyen arkadaşlar yorum yapsın.

Edit: Friends, çünkü daha samimi ve eğlenceli olduğunu düşünüyorum How I Meet Your Mother'e göre, HIMYM'da çok güzel fakat Friends bana göre en iyi durum komedisi dizisidir, izlemeyipte konuya bakanlar varsa eğer, izleyin kesinlikle çok şey kaçırıyorsunuz :)
 
Tartışmasız HIMYM benim için.

Friends'in 3 bölümünü zar zor izledim. HIMYM izlerken akıp gidiyor.

HIMYM bir yerden sonra romantik aşka falan dönüyor o güzel.
Tam tersi bende de Friends akıp gidiyor, HIMYM'da çok güzeldi ama bitirdiğim zaman boşluğa düşmüştüm inanın.
 
Olması gerektiği gibi bitti bence. Başka türlü bitse üzülürdüm.
Hayır hayır o anlamda demedim, çok güzeldi bütün dizi sadece bitirdiğim zaman kurgusal karakterler arkadaşım gibi olduğu için boşluğa düşmüştüm bir süre, bittiği için üzüldüğüm nadir dizilerden.
 
HIMYM derim artı olarak Modern Family de eklemek isterim dizi boşluğumu çok güzel doldurdu bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim. Bana en çok şey katan dizilerden birisi Modern Family bu tarz sit-com seven arkadaşlar varsa şiddetle öneririm.
 
How I Met Your Mother bana göre daha güzel ama Friends de güzeldi cidden. Yine de sanırım benim için en iyi sitcom Office. Bu arada Trailer Park Boys izlemeyenler izleyebilir efsane dizi ve gayet uzun.
 
Friends'i çok izlemedim ama How I Met Your Mother'ın çok ayrı bir yeri vardır bende. Ancak sonu hiç tatmin etmedi beni.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı