Kirito Abiniz Hectopat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 292 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #1 Markası Frisby olunca biraz kıllandım. Bu kasayı bilen varsa yardımcı olabilir mi? Tüm özelliklerini yazsa Cevaplarınız için teşekkürler ^^
Markası Frisby olunca biraz kıllandım. Bu kasayı bilen varsa yardımcı olabilir mi? Tüm özelliklerini yazsa Cevaplarınız için teşekkürler ^^
R Republic Of Gamers Hectopat Katılım 10 Temmuz 2015 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2015 #2 Frisby aman diyim patlar felan boş kasa alınır ama kasa+PSU su vede sadece PSU su alınmaz kalitesiz çünkü.
Frisby aman diyim patlar felan boş kasa alınır ama kasa+PSU su vede sadece PSU su alınmaz kalitesiz çünkü.
updownleftright Hectopat Katılım 2 Mart 2015 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #3 Frisby,Everest gibi markaların PSU'larını kullanmayın.500W diye gösterirler ancak sizi yarı yolda bırakır. Bütçeniz kısıtlı ise en azından Cooler Master Cmp-350 500W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar tercih edebilirsiniz.
Frisby,Everest gibi markaların PSU'larını kullanmayın.500W diye gösterirler ancak sizi yarı yolda bırakır. Bütçeniz kısıtlı ise en azından Cooler Master Cmp-350 500W Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar tercih edebilirsiniz.
Pinkman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 1.416 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2015 #4 Zamanında 400 Watt'ı HD 4650 ile kullanmıştım, problem olmadı. GTX 750 Ti, GTX 960 gibi kartlar takılabilir. AMD olarak R7 serisi hariç takmayın. Tavsiyem CM,Corsair,ZALMAN,XIGMATEK,Thermaltake,Seasonic gibi markalardır.
Zamanında 400 Watt'ı HD 4650 ile kullanmıştım, problem olmadı. GTX 750 Ti, GTX 960 gibi kartlar takılabilir. AMD olarak R7 serisi hariç takmayın. Tavsiyem CM,Corsair,ZALMAN,XIGMATEK,Thermaltake,Seasonic gibi markalardır.
jerdemm Megapat Katılım 16 Kasım 2017 Mesajlar 161 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2017 #5 aldığıma pişman olduğum bir kasa hem içi çabuk tozlanıyor hemde yan pervanasi insanı çıldırtıcak kadar ses çıkarıyor almayın derim
aldığıma pişman olduğum bir kasa hem içi çabuk tozlanıyor hemde yan pervanasi insanı çıldırtıcak kadar ses çıkarıyor almayın derim