Kasanın önden gelemeyen hava akışı o kadar berbat ki egzozu çevirince işlemci dibinde olduğu için olumlu etkileyebiliyor. Genel olarak olumlu değil tabi ki o yüzden tekrar söylüyorum, öndeki 2 fanı üste takacaksınız korumalı taraf içeri bakacak şekilde, egzoz fanınızı da eski haline döndüreceksiniz hem işlemci hem de ekran kartınızın sıcaklığı azalacaktır.
Normalde elinize geldiği şekilde doğru fakat kasanın hava akışı o kadar rezalet ki hava girmiyor. Egzoz fanını içeriye üfleyecek şekilde ayarladığınızda 1 tane olsa bile öndeki 3 fandan daha fazla havayı içeri üflüyor.
Yapabileceğiniz en iyi şey muhtemelen, öndeki 2 fanı üste havayı içeri üfleyecek şekilde takıp diğer öndeki fanı da öylece bırakmak veya çıkarmak.
Ben üst fanların da dışarı vermesi gerektiğini biliyorum ama durum kasadan kasaya değişir. Yani biraz bakmak lazım deneyip. Önemli olan basınç yaratmak.
Sıvı soğutma alacağım onu takacağım üst tarafa Corsair h100 almayı düşünüyorum hem fan sayısı artacak hem de sizin dediğiniz gibi üst tarafta fan olacak
Ben üst fanların da dışarı vermesi gerektiğini biliyorum ama durum kasadan kasaya değişir. Yani biraz bakmak lazım deneyip. Önemli olan basınç yaratmak.
Sıvı soğutma alacağım onu takacağım üst tarafa Corsair h100 almayı düşünüyorum hem fan sayısı artacak hem de sizin dediğiniz gibi üst tarafta fan olacak
Öndeki fanları değiştirmedim egzoz fanı olması gerektiği gibi değiştirdim.
Dereceler 30 dakika Warzone caldera sonucu.
Egzoz fan tersken sıcaklık değerleri GPU Max 83, CPU Max 77.
Egzoz fanı eski haline getirdiğimde GPU Max 85 CPU Max 86.