T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.622 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 4 Ağustos 2021 #21 HavucluDavsan dedi: Direkt normal yeniden başlatma mı yoksa farklı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Normal bir işlem. Bilgisayarı kapatıp açmış gibi.
HavucluDavsan dedi: Direkt normal yeniden başlatma mı yoksa farklı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Normal bir işlem. Bilgisayarı kapatıp açmış gibi.
Mehmet A Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #22 HavucluDavsan dedi: Onu tam göremiyorum anakart tarafına doğru gidiyor ama devamını göremiyorum. Direk normal yeniden başlatma mı yoksa farklı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Windows başlat menüsünde kapat, yeniden başlat ve uyku seçenekleri varya. Oradaki yeniden başlat işlevini yapıyor.
HavucluDavsan dedi: Onu tam göremiyorum anakart tarafına doğru gidiyor ama devamını göremiyorum. Direk normal yeniden başlatma mı yoksa farklı mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Windows başlat menüsünde kapat, yeniden başlat ve uyku seçenekleri varya. Oradaki yeniden başlat işlevini yapıyor.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #23 Tekin Alakuş dedi: Tuşları bir deneyin, neyin ne olduğunu görün. Genişletmek için tıkla... En arkadakinden başlayyacağım şimdi.
Tekin Alakuş dedi: Tuşları bir deneyin, neyin ne olduğunu görün. Genişletmek için tıkla... En arkadakinden başlayyacağım şimdi.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.622 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 4 Ağustos 2021 #24 HavucluDavsan dedi: Abi bilgisayara bir şey olmaz değil mi? Biraz tedirginim de... Genişletmek için tıkla... Hayır, bir şey olmaz. Endişelenmenin lüzumu yok.
HavucluDavsan dedi: Abi bilgisayara bir şey olmaz değil mi? Biraz tedirginim de... Genişletmek için tıkla... Hayır, bir şey olmaz. Endişelenmenin lüzumu yok.
HavucluDavsan Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 2.110 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #25 HavucluDavsan dedi: En arkadakinden başlayyacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Ve hiçbir işe yaramıyor. Diğeri de reset şu anda resete ihtiyacım yok hepinize teşekkür ederim.
HavucluDavsan dedi: En arkadakinden başlayyacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Ve hiçbir işe yaramıyor. Diğeri de reset şu anda resete ihtiyacım yok hepinize teşekkür ederim.