Arkadaşlar yaklaşık 160 TL bütçem var ve en son bu 2 kulaklık arasında kaldım. Bana Frisby olan daha güzel gelse de kalite olarak da James Donkey almak gibi bir düşünce var kafamda. Yine de sizlere bir sorayım dedim. Buyurun 2 kulaklığın linkleri:
O ürünlerde ki 7.1, 7.1 bile değil. Ses kasmana yardım etmez tam tersi zorlaştırır. Gerçek 7.1 istiyorsanız bütçenizi 600-700 civarlarına çekmeniz gerek. O bütçede ise kaliteli bir streo kulaklık çok daha iyi olur
Şu berbat markalar yazan arkadaşlara cidden kahkaha atıyorum. Adamın bütçesi belli Rog fusion alacak parası olsa size sormaz zaten. 150₺ seviyesinde Hyper x falan beklemiyor adam bir soru sormuş yardımcı olacağınıza moral bozuyorsunuz.
@PODOLOG Moral bozmak ne alaka ? Adamı burada uyarmaya çalışıyoruz ki kalitesiz, ne olduğu belli ürünler almasın. Asıl ben ''kahkaha'' atıyorum, daha ne yazdığını anlamıyorsun...
@PODOLOG Moral bozmak ne alaka ? Adamı burada uyarmaya çalışıyoruz ki kalitesiz, ne olduğu belli ürünler almasın. Asıl ben ''kahkaha'' atıyorum, daha ne yazdığını anlamıyorsun...