Çözüldü FS25 Epic üzerinden açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Canklct

Hectopat
Daha fazla  
Farming Simulator 25'i Epic Games üzerinden yükledim ve açmayı deniyorum başlıyor yazıyor ve hiçbir şey açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda Epic Games bir işlem yapmaya çalışıyor ve 2 saniye sonra kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılma sorunu bu oyunda kronik. Harita baslarda yüklenirken takılma yapıyor FS22 de de öyleydi. 15-20dk sonunda takılma kalmıyordu. Fakat oyunda ilk defa karsılastıgım bir şey var sanki Online oyunda 5000 ping girince oyun sacmalar ya onun gibi bir şeydi. Bende 5600X + 3060 Ti ile 2K da 60-70 FPS alıyorum. DLSS'i balanced yaptım 80-90 fpslede oynuyorum simdilik. İleride objeler cogaldıkca 50-60'lara ineceğini tahmin ediyorum.

İşçi gerçekten berbat calısıyor bende de. Ne yaptıgı belli değil. Belki de yeni sisteme alışmak lazım. Oyunda bir problem varsa eğer orasını bilemem ama bu işçilerle bu oyun zor oynanır.

Bende gayet normal h tuşuna basılı tut oradan ayarla headland yaparsan tur atar yukarı aşağı yaparsan eski düzen çalışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı