Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 20 Mayıs 2020 #1 Hangisi almalıyım? High Power fiyatı biraz daha uygun iyi marka olduğunu duymuştum.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #2 Silinen üye dedi: Hangisi almalıyım? High Power fiyatı biraz daha uygun iyi marka olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... Bütçe söylersen daha iyi bir PSU önerebilirim.
Silinen üye dedi: Hangisi almalıyım? High Power fiyatı biraz daha uygun iyi marka olduğunu duymuştum. Genişletmek için tıkla... Bütçe söylersen daha iyi bir PSU önerebilirim.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 20 Mayıs 2020 #3 f3turan dedi: Bütçe söylersen daha iyi bir PSU önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu ikisinin üstüne çıkamam. Zaten fazla gelecek sistemime.
f3turan dedi: Bütçe söylersen daha iyi bir PSU önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Bu ikisinin üstüne çıkamam. Zaten fazla gelecek sistemime.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #4 Silinen üye dedi: Bu ikisinin üstüne çıkamam. Zaten fazla gelecek sistemime. Genişletmek için tıkla... Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik önerebilirim hem fiyatı daha uygun.
Silinen üye dedi: Bu ikisinin üstüne çıkamam. Zaten fazla gelecek sistemime. Genişletmek için tıkla... Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik önerebilirim hem fiyatı daha uygun.
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.217 Çözümler 6 Yer İstanbul 20 Mayıs 2020 #5 High Power alın derim ikiside bilindik markadır.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #6 İkisi de üzmez. High Power, verimlilik oranı olarak daha yüksek. Tercih edebilirsiniz.
Zaff Hectopat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 631 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #7 Yahu adam 2 model sunuyor, öneri istiyor siz "Bunu al" "Bu daha iyi olur yuav bunu al" diyorsunuz. Highpower tavsiye ediyorum.
Yahu adam 2 model sunuyor, öneri istiyor siz "Bunu al" "Bu daha iyi olur yuav bunu al" diyorsunuz. Highpower tavsiye ediyorum.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #8 Zaff dedi: Yahu adam 2 model sunuyor, öneri istiyor siz "Bunu al" "Bu daha iyi olur yuav bunu al" diyorsunuz. Highpower tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Çünkü bana Aerocool ve FSP çok önerildi ama FSP 500W o markanın en düşük F/P ürünü olarak söylendi. Bende belki daha uyguna gelir diye aerocool önerdim. Eğer bir yanlışım varsa kusura bakmayın.
Zaff dedi: Yahu adam 2 model sunuyor, öneri istiyor siz "Bunu al" "Bu daha iyi olur yuav bunu al" diyorsunuz. Highpower tavsiye ediyorum. Genişletmek için tıkla... Çünkü bana Aerocool ve FSP çok önerildi ama FSP 500W o markanın en düşük F/P ürünü olarak söylendi. Bende belki daha uyguna gelir diye aerocool önerdim. Eğer bir yanlışım varsa kusura bakmayın.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 20 Mayıs 2020 #9 f3turan dedi: Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik önerebilirim hem fiyatı daha uygun. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? High Power ve FSP gibi iki markanın yanında Aerocool komik kalır.
f3turan dedi: Aerocool 500W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP500) | Teknobiyotik önerebilirim hem fiyatı daha uygun. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? High Power ve FSP gibi iki markanın yanında Aerocool komik kalır.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2020 #10 Silinen üye dedi: Ciddi misiniz? High Power ve FSP gibi iki markanın yanında Aerocool komik kalır. Genişletmek için tıkla... Yazdığımı tekrar iyi bir şekilde okursanız mutlu olurum.
Silinen üye dedi: Ciddi misiniz? High Power ve FSP gibi iki markanın yanında Aerocool komik kalır. Genişletmek için tıkla... Yazdığımı tekrar iyi bir şekilde okursanız mutlu olurum.