Yalnız kargoyu aldığınızda, paketi kargo personeli ile açıp eksik içerikten dolayı tutanak tutturmadıysanız, karşı taraf ben gönderdim dediğinde bir dayanağınız yok. Sizin durumunuzda satıcı kabul edebilir lakin not olarak ekleyeyim dedim.
Ben de 700W FSP PSU aldım Trendyol'dan. Bende de güç kaynağını prize bağladığımız kablo çıkmadı. Bütün kabloları taktım tamam dedim çalıştırabilirim bilgisayarı bir baktım. Ee ben bunu nasıl fişe takacağım? Haydaa uğraş şimdi işin yoksa. Mail bekliyorum Trendyol'dan. İnşallah kabloyu gönderirler. Para iadesi olacak olursa aynı hafta içerisinde 500'e aldığım ürün en ucuz 520 lira. Şaka gibi
Ben de 700W FSP PSU aldım Trendyol'dan. Bende de güç kaynağını prize bağladığımız kablo çıkmadı. Bütün kabloları taktım tamam dedim çalıştırabilirim bilgisayarı bir baktım. Ee ben bunu nasıl fişe takacağım? Haydaa uğraş şimdi işin yoksa. Mail bekliyorum Trendyol'dan. İnşallah kabloyu gönderirler. Para iadesi olacak olursa aynı hafta içerisinde 500'e aldığım ürün en ucuz 520 lira. Şaka gibi
Ben de 700W FSP PSU aldım Trendyol'dan. Bende de güç kaynağını prize bağladığımız kablo çıkmadı. Bütün kabloları taktım tamam dedim çalıştırabilirim bilgisayarı bir baktım. Ee ben bunu nasıl fişe takacağım? Haydaa uğraş şimdi işin yoksa. Mail bekliyorum Trendyol'dan. İnşallah kabloyu gönderirler. Para iadesi olacak olursa aynı hafta içerisinde 500'e aldığım ürün en ucuz 520 lira. Şaka gibi.