İncehesap müşteri hizmetleriyle direkt iletişime geçin bence, zorlamaya gerek yok eğer kablolar yoksa.![]()
FSP FSP700-60AHBC 700W Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu arada benim aldığım psu da buydu. Aynı modelBen de 700W FSP PSU aldım Trendyol'dan. Bende de güç kaynağını prize bağladığımız kablo çıkmadı. Bütün kabloları taktım tamam dedim çalıştırabilirim bilgisayarı bir baktım. Ee ben bunu nasıl fişe takacağım? Haydaa uğraş şimdi işin yoksa. Mail bekliyorum Trendyol'dan. İnşallah kabloyu gönderirler. Para iadesi olacak olursa aynı hafta içerisinde 500'e aldığım ürün en ucuz 520 lira. Şaka gibi
Ben de 700W FSP PSU aldım Trendyol'dan. Bende de güç kaynağını prize bağladığımız kablo çıkmadı. Bütün kabloları taktım tamam dedim çalıştırabilirim bilgisayarı bir baktım. Ee ben bunu nasıl fişe takacağım? Haydaa uğraş şimdi işin yoksa. Mail bekliyorum Trendyol'dan. İnşallah kabloyu gönderirler. Para iadesi olacak olursa aynı hafta içerisinde 500'e aldığım ürün en ucuz 520 lira. Şaka gibi.
Bu arada benim aldığım PSU da buydu. Aynı model.
FSP 700W AHBC modelini aldım kutu içinden ne vida çıktı ne güç kablosu. Normal bir durum mu bu? Kutuda köpük bile yoktu, sadece ürün vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.