FSP 700W AHBC kutusundan kablo çıkmadı

Wxwx96

Hectopat
FSP 700W AHBC modelini aldım kutu içinden ne vida çıktı ne güç kablosu. Normal bir durum mu bu? Kutuda köpük bile yoktu, sadece ürün vardı.

Yalnız kargoyu aldığınızda, paketi kargo personeli ile açıp eksik içerikten dolayı tutanak tutturmadıysanız, karşı taraf ben gönderdim dediğinde bir dayanağınız yok. Sizin durumunuzda satıcı kabul edebilir lakin not olarak ekleyeyim dedim.

Ben de 700W FSP PSU aldım Trendyol'dan. Bende de güç kaynağını prize bağladığımız kablo çıkmadı. Bütün kabloları taktım tamam dedim çalıştırabilirim bilgisayarı bir baktım. Ee ben bunu nasıl fişe takacağım? Haydaa uğraş şimdi işin yoksa. Mail bekliyorum Trendyol'dan. İnşallah kabloyu gönderirler. Para iadesi olacak olursa aynı hafta içerisinde 500'e aldığım ürün en ucuz 520 lira. Şaka gibi
Ben de 700W FSP PSU aldım Trendyol'dan. Bende de güç kaynağını prize bağladığımız kablo çıkmadı. Bütün kabloları taktım tamam dedim çalıştırabilirim bilgisayarı bir baktım. Ee ben bunu nasıl fişe takacağım? Haydaa uğraş şimdi işin yoksa. Mail bekliyorum Trendyol'dan. İnşallah kabloyu gönderirler. Para iadesi olacak olursa aynı hafta içerisinde 500'e aldığım ürün en ucuz 520 lira. Şaka gibi
Bu arada benim aldığım psu da buydu. Aynı model

Ben de 700W FSP PSU aldım Trendyol'dan. Bende de güç kaynağını prize bağladığımız kablo çıkmadı. Bütün kabloları taktım tamam dedim çalıştırabilirim bilgisayarı bir baktım. Ee ben bunu nasıl fişe takacağım? Haydaa uğraş şimdi işin yoksa. Mail bekliyorum Trendyol'dan. İnşallah kabloyu gönderirler. Para iadesi olacak olursa aynı hafta içerisinde 500'e aldığım ürün en ucuz 520 lira. Şaka gibi.

Bu arada benim aldığım PSU da buydu. Aynı model.

Ben sorduğum zaman kutu içeriğinde güç kablosu çıkmıyor denmişti mecbur yeni almak zorunda kalmıştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı