2 277662 Kilopat Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 4.417 Makaleler 5 Çözümler 12 16 Temmuz 2020 #11 Gayet güzel bir kasadır. Sadelik istiyorsan alabilirsin. Hava akışı istersen daha iyi modeller var bence.
Gayet güzel bir kasadır. Sadelik istiyorsan alabilirsin. Hava akışı istersen daha iyi modeller var bence.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #12 Marla Singer dedi: Zalman N2 ucuz ama bence çok çirkin bir kasa. Dark Raider daha mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Dark'ın malzeme kalitesi kötü diyorlar yorumlarda siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
Marla Singer dedi: Zalman N2 ucuz ama bence çok çirkin bir kasa. Dark Raider daha mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Dark'ın malzeme kalitesi kötü diyorlar yorumlarda siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #13 Marla Singer dedi: Zalman N2 ucuz ama bence çok çirkin bir kasa. Dark Raider daha mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Keşke hava akışını ve malzeme kalitesini kasanın güzelliği veya çirkinliği belirleseydi.
Marla Singer dedi: Zalman N2 ucuz ama bence çok çirkin bir kasa. Dark Raider daha mantıklı duruyor. Genişletmek için tıkla... Keşke hava akışını ve malzeme kalitesini kasanın güzelliği veya çirkinliği belirleseydi.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 16 Temmuz 2020 #14 hzmendel dedi: Dark'ın malzeme kalitesi kötü diyorlar yorumlarda siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat aralığında kaliteli malzeme bekleme zaten. Zalman'dan daha iyi duruyor bence.
hzmendel dedi: Dark'ın malzeme kalitesi kötü diyorlar yorumlarda siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Genişletmek için tıkla... Bu fiyat aralığında kaliteli malzeme bekleme zaten. Zalman'dan daha iyi duruyor bence.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #15 f3turan dedi: Keşke hava akışını ve malzeme kalitesini kasanın güzelliği veya çirkinliği belirleseydi. Genişletmek için tıkla... Zalman ürünleri kaliteli oluyor ben şahsım adına konuşuyorum PSU olarak ZALMAN kullanıyorum çok memnunum kasasıda eminim kalitelidir.
f3turan dedi: Keşke hava akışını ve malzeme kalitesini kasanın güzelliği veya çirkinliği belirleseydi. Genişletmek için tıkla... Zalman ürünleri kaliteli oluyor ben şahsım adına konuşuyorum PSU olarak ZALMAN kullanıyorum çok memnunum kasasıda eminim kalitelidir.
2 271050 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 67 16 Temmuz 2020 #16 f3turan dedi: Eğer PSU'lu alsaydınız ve bütçeniz 500 TL olsaydı önerirdim. Fakat Zalman N2 ondan da ucuz iken o kasaya gerek bile yok. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Ekstradan PSU'da alacaktım, önerinizi atar mısınız?
f3turan dedi: Eğer PSU'lu alsaydınız ve bütçeniz 500 TL olsaydı önerirdim. Fakat Zalman N2 ondan da ucuz iken o kasaya gerek bile yok. Kennisgeving voor omleiding Genişletmek için tıkla... Ekstradan PSU'da alacaktım, önerinizi atar mısınız?
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 16 Temmuz 2020 #17 hzmendel dedi: Zalman ürünleri kaliteli oluyor ben şahsım adına konuşuyorum PSU olarak ZALMAN kullanıyorum çok memnunum kasasıda eminim kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Bende Zalman S2 kullanıyorum memnunum ama N2 pek kaliteli durmuyor.
hzmendel dedi: Zalman ürünleri kaliteli oluyor ben şahsım adına konuşuyorum PSU olarak ZALMAN kullanıyorum çok memnunum kasasıda eminim kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Bende Zalman S2 kullanıyorum memnunum ama N2 pek kaliteli durmuyor.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #18 271050 dedi: Ekstradan PSU'da alacaktım, önerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Zalman ZM500-LXII 500W 120mm Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ben bunu kullanıyorum memnunum ama PSU alacaksanız rica ediyorum ince hesabın kampanyalarını takip edin CM ve bir sürü marka indirime giriyor her hafta.
271050 dedi: Ekstradan PSU'da alacaktım, önerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Zalman ZM500-LXII 500W 120mm Power Supply - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com ben bunu kullanıyorum memnunum ama PSU alacaksanız rica ediyorum ince hesabın kampanyalarını takip edin CM ve bir sürü marka indirime giriyor her hafta.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #19 PSU için bütçe nedir? Bir de sisteminiz nedir?
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2020 #20 271050 dedi: Ekstradan PSU'da alacaktım, önerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sisteminizi, PSU için ayırabileceğiniz bütçeyi belirtir misiniz?
271050 dedi: Ekstradan PSU'da alacaktım, önerinizi atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Sisteminizi, PSU için ayırabileceğiniz bütçeyi belirtir misiniz?