f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #1 Yine bir ürün hakkında hem bilgi edinmek, hemde benden başka arkadaşların öğrenmesi için bir konu açıyorum. Bu kasa nasıldır? Malzems kalitesi, hava akışı yönünden eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Ürün linki ; FSP CMT230 USB 3.0 Pencereli ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Yine bir ürün hakkında hem bilgi edinmek, hemde benden başka arkadaşların öğrenmesi için bir konu açıyorum. Bu kasa nasıldır? Malzems kalitesi, hava akışı yönünden eleştirilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Ürün linki ; FSP CMT230 USB 3.0 Pencereli ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 30 Temmuz 2020 #2 Hava akışı güzel bir kasa.Malzeme kalitesi sert plastikden yapılmış.Bir sürü fan yeri mevcut güzel bir kasa ama görünüşü fazla hoşuma gitmedi.
Hava akışı güzel bir kasa.Malzeme kalitesi sert plastikden yapılmış.Bir sürü fan yeri mevcut güzel bir kasa ama görünüşü fazla hoşuma gitmedi.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #3 283156 dedi: Hava akışı güzel bir kasa.Malzeme kalitesi sert plastikden yapılmış.Bir sürü fan yeri mevcut güzel bir kasa ama görünüşü fazla hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla... Görünüş, benim için en son etken. Ama bu sizin fikriniz. Teşekkür ederim yorumunuz için.
283156 dedi: Hava akışı güzel bir kasa.Malzeme kalitesi sert plastikden yapılmış.Bir sürü fan yeri mevcut güzel bir kasa ama görünüşü fazla hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla... Görünüş, benim için en son etken. Ama bu sizin fikriniz. Teşekkür ederim yorumunuz için.