FSP FSP700-60AHBC 80+ 700W PSU alınır mı?

Nvidia GPU konusunda AMD'den daha kaliteli. AMD alırsanız kesin sorun yaşarsınız demiyorum, sıfır sorunla kullanan da var illallah eden de var. Sizin tercihiniz, bu benim görüşüm, ben fazla sıcak bakmıyorum ama tabi ki alınabilir.

Ek: Şimdi fark ettim, attığım sistemde RAM tek kanal 16 GB kullanılmış. 8X2 kullanılması daha mantıklı. Çift kanal bellek performansı artırır.
İsterseniz parça parça 2600X ve RTX 2060 sistem toplayabilirsiniz.

Bu ürünü arkadaşıma aldık. Gayet güzel tavsiye ederim. Sistemi hazır olarak aldığınızdan dolayı psu olmadan satın alamıyorsunuz sanırım ama yine de eklemek istedim.

Anakart ve o model ekran kartı iyi değil, PSU olarak Corsair seçilmeli.

Size tavsiyem:
Bu sistemde SSD Kingston A2000, ekran kartı RTX 2060, kasa Dark Guardian PRO, Güç kaynağı Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze seçip almanız.

Peki hocam anakartın nasılbir sorunu var? Bu anakartı asus prime b450m-k olarak değiştireyim mi?

Kullanılan VRM kalitesi düşük. Resmi sitesinde bile tanıtımı için bir sayfa bile hazırlanmamış. Anakartı B450M-K ile değiştirmek daha mantıklı olur.
Anakartı B450M-K, PSU'yu Corsair veya FSP seçip o sistemi alabilirsiniz.

Peki, tesekkürler.
Bir de son olarak şunu ekleyeceğim, sorun yaşayanlar rx5700xt modelinde yaşıyor sorun. Rx 5700 modelinde sorun yaşayan birisini bulamadım forumlarda.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı