@Caner Uncu 'nun önerdiği sistemi almak daha mantıklı. Yeni RX serisinin driver sorunları hala çözülmedi. CES 2020'de AMD konuyla ilgilendiklerini söylediler. Ama ne zaman düzeleceği belli değil.
O sistemde kasa olarak Corsair Carbide Spec-Delta RGB seçip alınabilir.
Nvidia GPU konusunda AMD'den daha kaliteli. AMD alırsanız kesin sorun yaşarsınız demiyorum, sıfır sorunla kullanan da var illallah eden de var. Sizin tercihiniz, bu benim görüşüm, ben fazla sıcak bakmıyorum ama tabi ki alınabilir.
Ek: Şimdi fark ettim, attığım sistemde RAM tek kanal 16 GB kullanılmış. 8X2 kullanılması daha mantıklı. Çift kanal bellek performansı artırır.
İsterseniz parça parça 2600X ve RTX 2060 sistem toplayabilirsiniz.
Gigabyte G750H 750W 80+ Gold 14cm Fanlı Yarı Modüler PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu ürünü arkadaşıma aldık. Gayet güzel tavsiye ederim. Sistemi hazır olarak aldığınızdan dolayı psu olmadan satın alamıyorsunuz sanırım ama yine de eklemek istedim.
Kullanılan VRM kalitesi düşük. Resmi sitesinde bile tanıtımı için bir sayfa bile hazırlanmamış. Anakartı B450M-K ile değiştirmek daha mantıklı olur.
Anakartı B450M-K, PSU'yu Corsair veya FSP seçip o sistemi alabilirsiniz.
Peki, tesekkürler.
Bir de son olarak şunu ekleyeceğim, sorun yaşayanlar rx5700xt modelinde yaşıyor sorun. Rx 5700 modelinde sorun yaşayan birisini bulamadım forumlarda.