FSP FSP700-60AHBC 80+ 700W PSU alınır mı?

Alinir da alacaginiz sistem nedir link verin, dandik bir seyse ona göre yorum yapariz.

İslemciyi ryzen 5 2600'e düşüreceğim
Ekran kartını sapphire rx 5700 pulse olarak yükselteceğim

Bi de psu'yu degiştircem ama ne olarak değiştireceğime karar veremedim.

İslemciyi ryzen 5 2600'e düşüreceğim
Ekran kartını sapphire rx 5700 pulse olarak yükselteceğim

Bi de psu'yu degiştircem ama ne olarak değiştireceğime karar veremedim.
Anakart ve o model ekran kartı iyi değil, PSU olarak Corsair seçilmeli.

Size tavsiyem:
Bu sistemde SSD Kingston A2000, ekran kartı RTX 2060, kasa Dark Guardian PRO, Güç kaynağı Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze seçip almanız.

Anakart ve o model ekran kartı iyi değil, PSU olarak Corsair seçilmeli.

Size tavsiyem:
Bu sistemde SSD Kingston A2000, ekran kartı RTX 2060, kasa Dark Guardian PRO, Güç kaynağı Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze seçip almanız.

Overclock yapmayacağim için anakartın önemi yok.
Sapphire rx 5700 pulse iyi diye biliyorum ben soğutması iyi diyolar

Anakart overclock yapmayacağım için önemli değil.
Sapphire pulse rx 5700 ekran kartı kötu değil diye biliyorum ben.
Toplam bütçeniz nedir? PSU FSP HyperK 600W ya da FSP AHBC700W seçilebilir.

5400'ü aşmasa iyi olur.

Anakartın tek amacı overclock yapmak değil. Bunu bir belirteyim. O yüzden önemsiz deyip geçmek hiç doğru değil.

RX5700 ekran kartı kötü değil fakat sorun yaşayan kişi sayısı çok, bu yüzden alırken bi' tereddüt oluşuyor insanda. Sürücü konusunda falan sıkıntılı biraz. Tavsiyem sadece daha yüksek alsın odaklı değil de kaliteli olsun sorun yaşamayım amaçlı toplayın.

Bir örnek:

Kasa değişirse daha iyi olur, mevcut kasanın hava akışı pek de iyi değil.

Anakartın tek amacı overclock yapmak değil. Bunu bir belirteyim. O yüzden önemsiz deyip geçmek hiç doğru değil.

RX5700 ekran kartı kötü değil fakat sorun yaşayan kişi sayısı çok, bu yüzden alırken bi' tereddüt oluşuyor insanda. Sürücü konusunda falan sıkıntılı biraz. Tavsiyem sadece daha yüksek alsın odaklı değil de kaliteli olsun sorun yaşamayım amaçlı toplayın.

Bir örnek:

Kasa değişirse daha iyi olur, mevcut kasanın hava akışı pek de iyi değil.

Hocam son zamanlarda amd'de sıkıntılar azalmış deniyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı