FSP Hexa+ 500W PSU Nasıldır?

FSP alınır. 1050 TI ile kullanıyorum, çok memnunum. 2 kere elektrikler gitmesine rağmen bir sorun çıkmadı.

Yakın zamanda (1,5 sene içerisinde) Sistemini ne kadar yüskelteceksin. Eğer anakart dahil ciddi bir yükseltme yapacaksan 3000 MHZ lik bir bellek al derim. Ancak sana attığım linkteki ürün tükenmiş . İstersen ona en yakın fiyatlı belleği araştırayım. Yükseltmem o kadar sadece sabit sistem üzerinden güçlendirme (işlemciyi yükseltmek, ekran kartını yükseltmek, ram ilavesi gibi) yaparım dersen 2666 MHZ olanı tavsiye ederim.

ya ben bilgisayarı zar zor topladım bu pc beni bi 3 4 sene götürmesini istiyorum.yükseltme yapmayı düşünmüyorum.ama günümüz oyunlarında 8 gb ram düşük kalmaya başlıyor belki bi kaç sene sonra ilave ram satın alabilirim.

İlave bellek satın alacağınız zaman aynı modelden almanız size faydalı olacaktır. Ülkemiz şartlarında çoğu kişi anca 3-4 senede bir sistem yenileyebiliyor. Bunda ayıp birşey yok. Maalesef kur farkından dolayı ülkemizde teknoloji biraz lüks oluyor. O şekilde diyorsanız 2666 MHZ alıp bütçenizi daha da zorlamamanızı tavsiye ederim. Anakart zaten daha fazla hıza müsaade etmiyor.

peki hangisini almalıyım ?

peki hangisini almalıyım ?
Crucial Ballistix Sport LT 8GB DDR4 2666Mhz RAM BLS8G4D26BFSB - Nanokatalog 468,84 TL
8 GB DDR4 CORSAIR CMK8GX4M1A2666C16R 2666Mhz 1x8GB AB753CRS073 Ram CORSAIR 485,95 TL
Crucial 8GB 2666MHz DDR4 BLS8G4D26BFSB 492,15 TL

Önce nanokatalog firmasına sorunuz. Türkiye stoklarında var mıdır bu ürün diye. Varsa oradan sipariş verin. Yoksa şu anda en uygun fiyatlı bu iki ürün var. İkisinden birini tercih edebilirsiniz.

Crucial Ballistix Sport LT 8GB DDR4 2666Mhz RAM BLS8G4D26BFSB - Nanokatalog bu ile Crucial 8GB 2666MHz DDR4 BLS8G4D26BFSB bunu arasında ne fark var ?? gerçekten nerdeyse hiçbir bilgim yok hangisini seçceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…