FSP Hydro 500W PSU'dan fan sesi geliyor

oneshottt

Decapat
Katılım
22 Şubat 2020
Mesajlar
206
Merhaba sesi video çektim fakat yakından çektiğim için çok duyuluyor gibi. Bu kadar çok olmasa da oturduğum yerden kasa fanlarının bir tık üstünde sesini duyuyorum. Konu şu ki şöyle bir kasayı yan çevireyim dedim fana bir şey mi değiyor diye ama yan çevirince ses kesiliyor 🤷‍♂️ ben şimdi ne yapayım arkadaşlar? İade mi edeyim yoksa sorun var mıdır? Şaşırdım kaldım yani kasa yan çevirince ses yok ama düz olunca ses başlıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynısı oluyor. Fanı biraz sesli çalışıyor. Belki fan değişimi yardımcı olabilir. İadelik bir sorun mu bilemedim ama sanırım gerek yok.
 
Nasıl düzeldi acaba kendiliğinden mi? Kasayı yan çevirdiğimde ses gelmiyor acaba diyorum kasaya oturduğu yerden mi titreşim yapıyor.

Kendiliğinden düzeldi ilerleyen günlerde. FSP'nin bu serisinde bu tarz bir sorun yaşanıyormuş ama gerçekten iyi bir seçim yapmışsın çok kaliteli bir güç kaynağı eğer farklı bir sorun yoksa.
 
Bende de aynısı oluyor. Fanı biraz sesli çalışıyor. Belki fan değişimi yardımcı olabilir. İadelik bir sorun mu bilemedim ama sanırım gerek yok.
Sizde de aynısıysa fan değişimi için vs garantiye gönderecek misiniz acaba. Yani aynısıysa ve sorun değilse dursun diyorum. Ama anlamadığım şey yan çevirince bu tırrr sesi kesiliyor normal hava akış sesi geliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı