Al kardeşim yaşamazsın.Bu ürüne yazılan yorumda nedemek istenmiş ben pek anlamadım ürünü alacaktım kafama takıldı biri yardımcı olabilir mi? İlerde sıkıntı yaşar mıyım?
FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Power Fiyatı
FSP Hydro G 750 Serisi 80Plus Gold 750W Full Modüler Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Ses benim için önemli FSP nasıl bu konuda ?Al kardeşim yaşamazsın.
Al beğenmezsen iade verirsin dünya markası FSP. Modele göre problem olabilir, şuan corsair önerenler kronik sorunlu bir modele denk getirebilir. VS serisinde olduğu gibi. Tabi sorun düzeltildi.Ses benim için önemli FSP nasıl bu konuda ?
Kardeşim ben bunu aldım çok memnun kaldım.Kardeş aldın mı ben de alacağım ve benim de ses takıntım var. Yorumunu bekliyorum.
Sağol tavsiye içinKardeşim ben bunu aldım çok memnun kaldım.
CORSAIR RMx SERİSİ 80PLUS GOLD 750W FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR RMx SERİSİ 80PLUS GOLD 750W FULL MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.