Muhtemelen ATX 2 versiyon, bunu yapan firmayı çok merak ettim ben de.@Morfiin, dönüştürücü kullanılmış, bir de 6 pinden çoklamışlar, inanılmaz.
PSU modeli düz Hydro K Pro ise onda yeterli çıkış var, sizdeki PCI-e 5 olansa o da yeterli çıkış yok, bu şekilde kullanılmamalı.
Hangi firma bunu yapan?
Muhtemelen ATX 2 versiyon, bunu yapan firmayı çok merak ettim ben de.
Evet hazır sistem bu şekilde geldi.Hocam hazır sistem aldınız ve bu şekilde mi geldi?
Gaming gen tr hocam. Ekran kartı stok olarak bu modeldi sistemdeki ben revize etmedim.@Morfiin, dönüştürücü kullanılmış, bir de 6 pinden çoklamışlar, inanılmaz.
PSU modeli düz Hydro K Pro ise onda yeterli çıkış var, sizdeki PCI-e 5 olansa onda yeterli çıkış yok, bu şekilde kullanılmamalı.
Hangi firma bunu yapan?
Aynı şeyi düşündüm fakat uyumsuzsa seçeneklere koymaması lazım firmanın. AMD işlemciye Intel anakart seçimi sunup sen seçmişsin kardeşim banane demek gibi bir şey.Hazır sistem alırken bunlara dikkat etmek lazım, bazen sistem 9060XT için hazırlanıyor 9070XT seçince böyle sıkıntılar oluyor.
Ekran kartını değil de kasa+psu değiştirmiş olma ihtimaliniz var mı? Bazen forumdaki arkadaşlar şu kasayı tercih et diyebiliyor psu uyumluluğuna bakmadan, yaşanabilir bir durum.Gaming gen tr hocam. Ekran kartı stok olarak bu modeldi sistemdeki ben revize etmedim.
Link paylaşır mısın? PSU düz mü, gen 5 olan model mi bir bakayım.
LinkAynı şeyi düşündüm fakat uyumsuzsa seçeneklere koymaması lazım firmanın. AMD işlemciye Intel anakart seçimi sunup sen seçmişsin kardeşim banane demek gibi bir şey.
Ekran kartını değil de kasa+psu değiştirmiş olma ihtimaliniz var mı? Bazen forumdaki arkadaşlar şu kasayı tercih et diyebiliyor psu uyumluluğuna bakmadan, yaşanabilir bir durum.
yok kasayı revize etmedim stok kasa buydu.Aynı şeyi düşündüm fakat uyumsuzsa seçeneklere koymaması lazım firmanın. AMD işlemciye Intel anakart seçimi sunup sen seçmişsin kardeşim banane demek gibi bir şey.
Ekran kartını değil de kasa+psu değiştirmiş olma ihtimaliniz var mı? Bazen forumdaki arkadaşlar şu kasayı tercih et diyebiliyor psu uyumluluğuna bakmadan, yaşanabilir bir durum.