FSR 3.1 DLSS 2'den iyi mi?

Xilvo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CASE: Phanteks P360X | CPU: Ryzen 7 3700x | GPU: Asus Dual 2060 6GB OC | MB: Asus Prime B450 M-K | PSU: FSP Hydro K 600 80+ Bronze | RAM: Corsair Vengeance LPX 16+8(24) GB 3200 MHz CL16 | SSD: XPG Spectrix S40G 500GB | CPU COOLER: COOLER MASTER HYPER 212 BLACK X DUO | CASE FANS: Arctic P12(3x), ThermalTake TT1225(2x)
2060 ekran kartım var ve Ghost Of Tushima'da hangisini kullanmalıyım?

Bence ikisini de kullanma native çözürünlükte kare oluşturmayı açıp oyna ben öyle oynamıştım Ghost of Tsushima'yı illa DLSS veya FSR açmak istiyorsan da ikisini de dene hangisinin görüntü kalitesi daha iyiyse onunla oyna.

FSR daha keskin ama uzakta pikselleniyor DLSS de öyle bir sorun yok ama bulanıklaşıyor. DLSS kalitede oynuyorum şu an. Fg açtığımda oyunun görüntü kalitesi düşmüş gibi hissediyorum at sürerken vesaire ekran bulanıyor gözüme hoş gelmiyor.

AMD kart kullandığım için mi bilmiyorum ama Frame Gen kullandığımda görüntü kalitesinde hiçbir sorun yoktu ben de native Frame Gen ile high ayarlarda 120FPS bitirdim oyunu.

AMD kart kullandığım için mi bilmiyorum ama Frame Gen kullandığımda görüntü kalitesinde hiçbir sorun yoktu ben de native Frame Gen ile high ayarlarda 120FPS bitirdim oyunu.

Bildiğim kadarıyla yazılımsal bir olay. Oyunun orijinal miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…