FSR 3 modları çoğalıyor!

Lossless Scaling FG'yi denedim ve gayet başarılı çıktı bende. Ground Branch'ta denedim ve bayağı fark etti. Ama kesinlikle orijinal FSR3 kadar değil.

RPCS3'te GoW3 ile denedim ve sonuç harika
Lossless Scaling <3

Deneyelim bakalım.

Bunu daha iyi çalıştırmak için bir ayar gerekiyor mu?

Deneyelim bakalım.

Bunu daha iyi çalıştırmak için bir ayar gerekiyor mu?
1706450711970.png
1706450721789.png

deneyin bakalım.

Hafif bir akıcılık oldu ama gecikme aşırı fazla. Yani barizden öte fare ile bayağı hissediyorsun.

FPS'nizi monitörünüz yenileme hızının yarısına sabitleyin.
144 kullanıyorsanız 72 yapın örnek olarak. Akıcılık daha iyi olacaktır.
Bende de oldu aynı şekilde, FPS limitleyince daha çok verimli çalışıyor.

Kesinlikle FSR3 modları kadar başarılı değil. Ama emülatörlerde, düşük FPS veren oyunlar için idealdir.

FPS'nizi monitörünüz yenileme hızının yarısına sabitleyin.
144 kullanıyorsanız 72 yapın örnek olarak. Akıcılık daha iyi olacaktır.
Bende de oldu aynı şekilde, FPS limitleyince daha çok verimli çalışıyor.

Kesinlikle FSR3 modları kadar başarılı değil. Ama emülatörlerde, düşük FPS veren oyunlar için idealdir.

Böyle denemiştim daha önce daha iyi oluyor ama bu asıl çözüm değildir umarım. Çünkü hep düzeltmek için FPS'yi yarıya sabitlemek her zaman benim isteyeceğim bir şey değil açıkçası.

Yani FSR 3 gibi özgür takılamıyorsun o zaman bir nebze.

Böyle denemiştim daha önce daha iyi oluyor ama bu asıl çözüm değildir umarım. Çünkü hep düzeltmek için FPS'yi yarıya sabitlemek her zaman benim isteyeceğim bir şey değil açıkçası.

Yani FSR 3 gibi özgür takılamıyorsun o zaman bir nebze.

FPS'yi yarıya sabitliyorsun ama aldığın FPS. 2 katı oluyor. MSI Afterburner gibi programlara aldanma. 72'ye sabitliyorsun ama 144 alıyorsun aslında.

Bu AFMF gibi birşey şuanlık.

FPS'yi yarıya sabitliyorsun ama aldığın FPS. 2 katı oluyor. MSI Afterburner gibi programlara aldanma. 72'ye sabitliyorsun ama 144 alıyorsun aslında.

Bu AFMF gibi bir şey şu anlık.

Anladım ama bu bazen gecikmeyi daha da arttırabilir. AFMF'nin başka bir program hali gibi bir şey.

Yani FPS sabitlemediğin zaman AFMF'den bile daha çok gecikme yapıyor.

FPS sabitlediğin zaman ama AFMF'den bile daha iyi oluyor. Net yani.

Emülatörler için FSR3 gibi bir şey şu anlık aslında. RPCS3'te çok iyi çalışıyor mesela.

İşte her oyun türünde kullanılmaz. Daha çok ağır ve hikayeli oyunlarda iş görecek bir şey. Hızlı aksiyon dolu bir oyunda fark hissedilir.

AFMF'de FPS sabitleme özgürlüğü yok işte. Sabitlesen bile yine aynı gözüküyor değerler.

FPS sabitlediğin zaman ama AFMF'den bile daha iyi oluyor. Net yani.

İşte her oyun türünde kullanılmaz. Daha çok ağır ve hikayeli oyunlarda iş görecek bir şey. Hızlı aksiyon dolu bir oyunda fark hissedilir.

Onun haricinde FPS sabitlediğin zaman bile AFMF'den iyi iş görüyor. AFMF'de FPS sabitleme özgürlüğü yok işte. Sabitlesen bile yine aynı gözüküyor değerler.
Aynen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı