FSR 3 modları çoğalıyor!

Güncellemeden sonra buga sokup DLSS ile kullanabildim, ancak sonra oyun çökünce bir daha izin vermedi.
Yani onu nasıl yaptınız bilmiyorum ama normalde böyle birşey mümkün değil diye biliyorum. :)

Yani onu nasıl yaptınız bilmiyorum ama normalde böyle birşey mümkün değil diye biliyorum. :)
güncelleme öncesi dlss açıktı oradan frame gen deneyeyim derken baya oldu, bende anlamadım ama sonra gitti :D

güncelleme öncesi dlss açıktı oradan frame gen deneyeyim derken baya oldu, bende anlamadım ama sonra gitti :D
Doğrudur o halde belki de keşfedilmemiş birşey keşfettiniz şuanda tabii pekte çalışmamış gibi sonradan olmadıysa :D

AMD listesinde yazıyor zaten Aylar'dır FSR3 geleceği.
Biliyorum fakat o zamanlar FSR3.1'in varlığı yoktu bile şimdi çıkartmışken bari FSR3.1 çıkartsalardı birçok yabancı YouTube kanalıda bu durumu hoş karşılamadı malesef hatta bir kanal 'CDPR'ye olan güvenimi kaybetmeye başladım' diyordu.

Biliyorum fakat o zamanlar FSR3.1'in varlığı yoktu bile şimdi çıkartmışken bari FSR3.1 çıkartsalardı birçok yabancı YouTube kanalıda bu durumu hoş karşılamadı maalesef hatta bir kanal 'CDPR'ye olan güvenimi kaybetmeye başladım' diyordu.

NVIDIA her teknoloji gelişmesini Cyberpunk ile tanıttığı için, AMD'nin teknolojisini eklemek istemediler yüksek ihtimalle.

NVIDIA her teknoloji gelişmesini Cyberpunk ile tanıttığı için, AMD'nin teknolojisini eklemek istemediler yüksek ihtimalle.
Katılıyorum zaten CDPR'nin Nvidia ortaklığı Witcher 3 demolarına kadar uzanıyor illa ki birşeyler imzanlanmıştır o konuda.

Yeni konular

Geri
Yukarı