Hadixcanim
Hectopat
Nasıl yani hocam? Modu siz mi yaptınız oyuna?
Hayır, FSR 2 modu zaten internet üzerinde mevcut ve oldukça iyi çalışıyor. Eğer bir oyun DLSS 2 destekliyorsa, DLSS ayarlarını FSR 2'ye çevirebiliyor.
Benim demek istediğim şu: 'Immortals of Aveum' oyunu FSR 3'ü destekliyor. FSR 3 desteği olduğu için FSR 2 seçeneği yok, bu yüzden karşılaştırma yapamıyorsunuz. Ancak oyunda DLSS 2 bulunuyor, bu yüzden oyuna FSR 2 modu kurup DLSS 2 ile yer değiştiriyor. Böylece oyunda hem FSR 2 hem de FSR 3 ayar seçeneği oluşuyor ve böylece FSR 2 ve FSR 3 arasındaki farka bakabiliyorsunuz.
Az önce bir YouTube videosu gördüm; bir kişi şimdiden FSR 3 ve AMD Frame Generation modunu çıkarmış gibi görünüyor ve oldukça iyi çalışıyor gibi. Ancak sanırım bunu ücretli sunuyor, fakat yakında birisi ücretsiz bir modunu çıkaracaktır.
FSR 2.2 şu an gayet güzel gözüküyor özellikle Starfield ve Baldur's Gate'de denedim. FSR 3 de son çıkan Atavar oyununda övgü aldı. Diğer popüler oyunlarada FSR 3 ekleninde sağlam bir adım atılmış olacak.
Kimlerle konuştunuz hocam? Özellikle Alan Wake 2 ve CP77'ye eklemeyi düşünen mod geliştiricisini merak ettim.Evet hocam, Forspoken ve Immortals of aveum ilk gelen 2 oyundu ve FSR 3 çok kötü çalışıyordu. En son gelen avatar oyunu ile ben iyileştirme gözlemledim açıkçası.
Şu an yapan mod geliştiricileri var. Bazıları ile konuştum. Her gün yeni oyun üstünde çalıştıklarını ve oyunlarda ilk başta çökme gibi sebepler olduğunu söylüyorlar.
Şu an sanırsam 7 tane oyunda var. Güzel sonuç alınmışa benziyor.
Ayrıca, Alan Wake 2 ve CP77'de oyuna eklemeyi düşünüyorlarmış.
Evet hocam, Forspoken ve Immortals of aveum ilk gelen 2 oyundu ve FSR 3 çok kötü çalışıyordu. En son gelen avatar oyunu ile ben iyileştirme gözlemledim açıkçası.
Şu an yapan mod geliştiricileri var. Bazıları ile konuştum. Her gün yeni oyun üstünde çalıştıklarını ve oyunlarda ilk başta çökme gibi sebepler olduğunu söylüyorlar.
Şu an sanırsam 7 tane oyunda var. Güzel sonuç alınmışa benziyor.
Ayrıca, Alan Wake 2 ve CP77'de oyuna eklemeyi düşünüyorlarmış.
grzybex isimli bir mod geliştiricisi bana şöyle yazdı.Kimlerle konuştunuz hocam? Özellikle Alan Wake 2 ve CP77'ye eklemeyi düşünen mod geliştiricisini merak ettim.
Yanlış anlamadıysam bu arkadaş; Dead Space, The Last of Us, Starfield ve Hogwarts Legacy için mod çıkarmış ve 4 dolara Patreon üzerinden satıyor. Biraz ilginç geldi, bilmiyorum. Eğer güvenilir birisiyse modları denemek isterim ama anlayamadım tam.grzybex isimli bir mod geliştiricisi bana şöyle yazdı.
İngilizce:
if you buy you get Access to supported right now games you have in description or in my store and every day we will work on inplementing it for games like cyberpunk alan wake and many more
Türkçesi:
satın alırsanız, şu anda açıklamada veya mağazamda bulunan desteklenen oyunlara erişim elde edersiniz ve her gün cyberpunk alan wake ve daha birçok oyun için bunu tamamlamak için çalışacağız.
Avatar oyununu bizzat denediniz mi, FSR 3 kısmıyla ilgili?
Oyun çok pahalı ve demosu yok, dolayısıyla şahsen deneyimleme şansım olmadı. FSR 3'ten ziyade Frame Generation'ı merak ediyorum, nasıl çalıştığını öğrenmek istiyorum. Immortal oyununda Frame Generation açıldı ve çalıştı; göstergelerim 2 kat FPS artışı gösteriyordu ancak hissiyatı 60 FPS ise 30 FPS gibi algılanıyordu ve gecikme de fazlasıyla mevcuttu. Normal 30 FPS, 60 FPS Frame Generation'dan daha akıcıydı. Tabii, bunlar Immortal oyunuyla ilgili deneyimlerimdi... Avatar konusundaki gelişmeleri bekliyorum.
Yanlış anlamadıysam bu arkadaş; Dead Space, The Last of Us, Starfield ve Hogwarts Legacy için mod çıkarmış ve 4 dolara Patreon üzerinden satıyor. Biraz ilginç geldi, bilmiyorum. Eğer güvenilir birisiyse modları denemek isterim ama anlayamadım tam.
Yanlış anlamadıysam bu arkadaş; Dead Space, The Last of Us, Starfield ve Hogwarts Legacy için mod çıkarmış ve 4 dolara Patreon üzerinden satıyor. Biraz ilginç geldi, bilmiyorum. Eğer güvenilir birisiyse modları denemek isterim ama anlayamadım tam.
O 60 fps'yi hissetmeme olayı berkay hocamın dediği gibi frame generation açıldığı zaman low %1 ve 0.1 fps değerlerinin yükselmemesiydi. Bu videoyu izleyin fps sabitlemeden frame generation açılınca low %1 ve 0.1 fpsler yükselmiyordu ama fps sabitleyince oyunda o akıcılığı yakalıyordunuz çünkü low değerleri neredeyse fps değerine eşit oluyordu ve oyun yağ gibi oluyordu. Bu durumu avatarda düzelttiler bu arada.Avatar oyununu bizzat denediniz mi, FSR 3 kısmıyla ilgili?
Oyun çok pahalı ve demosu yok, dolayısıyla şahsen deneyimleme şansım olmadı. FSR 3'den ziyade Frame Generation'ı merak ediyorum, nasıl çalıştığını öğrenmek istiyorum. Immortal oyununda Frame Generation açıldı ve çalıştı; göstergelerim 2 kat FPS artışı gösteriyordu ancak hissiyatı 60 FPS ise 30 FPS gibi algılanıyordu ve gecikme de fazlasıyla mevcuttu. Normal 30 FPS, 60 FPS Frame Generation'dan daha akıcıydı. Tabii, bunlar Immortal oyunuyla ilgili deneyimlerimdi... Avatar konusundaki gelişmeleri bekliyorum.