FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

Normal ama sorun çıkartacaksa modunu kurmamın bir mantığı kalmıyor.
FSR 2.1'de sadece duman efektleri blok blok görünüyor onun dışında bir sorun zaten yok FSR 3.0 sorunlu çıkacaksa kullanmamın bir mantığı yok.

FSR 3 NativeAA ayarı ile geliyor. Yani NVIDIA'nın kullandığı DLAA teknolojisinin AMD bulmuş hali.
Böylece oyunlar normalden daha keskin ve güzel duruyor. FSR 3 görüntü anlamında sorunlu çıkabilir ama Akıclık yapıyorsa kullanmamak için bir sebep yok. FSR 3 sonuçta 2X FPS ekler.

Neden daha fazla FPS almayasın.

3'ü eklemek varken 2 ile geliyor diyorum 3'ü ekledikten sonra 1-2'nin olması umurumda olmaz.

Hangi oyun 3 ile geleceken 2 ile gelmiş hocam yani. FSR 2 getiriyorsa bu AMD'nin suçu değil. Oyun geliştiricileri bunu uyguluyor.

O zaman NVIDIA kullananlar da tepki yapsın sizin gibi. DLSS 3 getirmek varken neden halen daha DLSS 2 getiriyorsunuz desinler. Aynı yere çıkıyor.
Coğu yerde siteminizi anlıyorum ama direkt yargılamadan pat diye söylemeniz garip.

@FalconPolat hocam FSR ne zaman çıktı tam olarak 29 Eylül değil mi? Çok hatalar vardı her şeyi sorunluydu. Ne akıcılık ne vrr ne görüntü kalitesi. Öyle devam etse Cyberpunk, Alan Wake ve çoğu AAA oyunlara gelse çok mu iyi olacaktı? Bu güncelleme sonrası artık çıkacak oyunlar FSR ile çıkar zaten. Bu güncelleme hataları düzeltti ve deydi bence.

FSR 3 NativeAA ayarı ile geliyor. Yani NVIDIA'nın kullandığı DLAA teknolojisinin AMD bulmuş hali.
Böylece oyunlar normalden daha keskin ve güzel duruyor. FSR 3 görüntü anlamında sorunlu çıkabilir ama Akıclık yapıyorsa kullanmamak için bir sebep yok. FSR 3 sonuçta 2X FPS ekler.

Neden daha fazla FPS almayasın.

Hangi oyun 3 ile geleceken 2 ile gelmiş hocam yani. FSR 2 getiriyorsa bu AMD'nin suçu değil. Oyun geliştiricileri bunu uyguluyor.

O zaman NVIDIA kullananlar da tepki yapsın sizin gibi. DLSS 3 getirmek varken neden halen daha DLSS 2 getiriyorsunuz desinler. Aynı yere çıkıyor.
Coğu yerde siteminizi anlıyorum ama direkt yargılamadan pat diye söylemeniz garip.
Siz beni anlamadınız neyse.

Haklısın hocam. Sonuçta geç alıyoruz biz AMD kullananlar. Ayrıca oyunların FSR 2 ile çıkması doğal. Sonuçta oda bir sürüm. FSR 2 oyunları FSR 3'e daha kolay geçebiliyor.

DLSS 3 oyunları geldiği gibi şu an halen daha DLSS 2 oyunları da gelmekte.

Bu mesajıma istinaden dedin hocam bunu yüksek ihtmalle. Yanlış anlama diye düzelteyim dedim.

FSR 2 oyunları FSR 3'e kolay geçiyorsa neden FSR 3 gelmiyor direkt dediniz galiba doğrumuyum?

Şimdi gelen FSR 2 veya FSR 1 oyunları genelde önemli olmuyor. Veya herhalde FSR 3'e gerek görmüyor geliştirici. İleride Elbet o oyun FSR 2'den 3'e terfi yapılır.

@FalconPolat

Son düzenleme:
Bu mesajıma istinaden dedin hocam bunu yüksek ihtmalle. Yanlış anlama diye düzelteyim dedim.

FSR 2 oyunları FSR 3'e kolay geçiyorsa neden FSR 3 gelmiyor direkt dediniz galiba doğru muyum?

@FalconPolat
Yeni çıkan oyunlar Alan Wake 2 gibi hala FSR 2 kullanıyor diyorum neden 3 bir türlü gelemiyor böyle oyunlara? Duyurulalı aylar oldu ama hala çerçöp oyunlarda var bu sinirimi bozuyor.

Yeni çıkan oyunlar Alan Wake 2 gibi hala FSR 2 kullanıyor diyorum neden 3 bir türlü gelemiyor böyle oyunlara? Duyurulalı aylar oldu ama hala çerçöp oyunlarda var bu sinirimi bozuyor.

Heh şimdi oldu. Yine haklısın. NVIDIA sponsor olduğu için olabilir. Belki Alan Wake 2 oyununa gelmeyedebilir.

Dediğim gibi şu an zaten 3 oyunda var. 2 oyun çöp zaten. İyi çalışmıyor. Avatar oyunu ise herkese hitap etmiyor. O oyunda güzel çalışıyor ama.

Şimdi ise diğer oyunlara gelecek herhalde. Özetle Final hali bu. Artık geriye oyunlara ekleme kalıyor.

Bana kalırsa yine oyunlara gelmesi için bekleyeceğiz gibi geliyor. Eskisine göre az bekleriz ama.

Tamamen yazılımsal teknolojilere "Hardware Support" diye bölüm eklemenin amacı nedir hiç anlamam.

7000 serisine özel gelen teknolojiler ile alakalı olabilir. Hags desteği vs gibi. Ya da daha iyi çalışması için FreeSync ekranlar. O dediğin şey nerede yazıyor pek gözüm çarpamdı hocam?

Hags desteği için diyorsun galiba.

7000 serisine özel gelen teknolojiler ile alakalı olabilir. Hags desteği vs gibi. Ya da daha iyi çalışması için FreeSync ekranlar. O dediğin şey nerede yazıyor pek gözüm çarpamdı hocam?

Hags desteği için diyorsun galiba.

Techonology description bölümüne yalnızca kare oluşturma ve upscalingi eklemişler.

Atıyorum benim elimde GTX 1060 var ve Cyberpunk oynayacağım. Bu tabloya ilk baktığımda gördüğüm şey yalnızca FSR 1 desteğine sahip olduğum. Eh şimdi bunu gören de koşa koşa soruyor "FSR 2 ve 3 desteği yok mu?" diye.

Halbuki var. FSR 3 eklendiğinde de FG açabilecek.

@kino destek o destek değil. Firma sorun çıkarsa bunu üstlenmez.

Ayrıca oyun çıktığı zaman destek vermediği kartlarda Frame generation açılmıyor. Manuel olarak Config dosyasından sen açıyorsun.

Techonology description bölümüne yalnızca kare oluşturma ve upscalingi eklemişler.

Atıyorum benim elimde GTX 1060 var ve Cyberpunk oynayacağım. Bu tabloya ilk baktığımda gördüğüm şey yalnızca FSR 1 desteğine sahip olduğum. Eh şimdi bunu gören de koşa koşa soruyor "FSR 2 ve 3 desteği yok mu?" diye.

Halbuki var. FSR 3 eklendiğinde de FG açabilecek.

Donanım desteği yazısına yüksek ihtimalle Xbox konsollara belirtmek ve AMD kartlarda tam çalıştığını belli etmek için olabilir.

Zaten eklemeleri normal diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı