FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

@FalconPolat karıştırıyorsunuz onun adı afmf Frame generation değil.

O sürücü düzeyinde çalışır bizim dediğimiz DLSS 3 gibi oyun üzerinden açılır. FSR 3 Frame generation oyundan açılabilir. AMD fluid Motion frames ise sürücü düzeyinde.

@FalconPolat değil. AMD iki tane teknoloji çıkardı. Biri afmf, biri FSR 3 ile birleşik Frame generation. DLSS fgsine FSR 3 ile birleşik fg rakip olacak. Afmf sürücü düzeyinde çalıştığı için herhangi bir ölçüm aracına destek vermediği sürece hiçbir ölçüm aracı kareleri göremez. Hoş bence çok da ilerleyemeyecek. Ancak FSR 3 DLSS gibi oyunlara gelecek ve açık kaynak kodlu olduğu için çok hızlı yayılacak. Nitekim 4 oyuna modlandığı gibi.

@FalconPolat var hocam. Şu anda FSR 3 yayılıyor oyundan açacaksınız. Afmf de işi çok karıştırdı.

Mesela avatar oyununa 1 hafta önce geldi bu FSR 3. Ve böyle oyundan açılıyor.

1702717706455.png

@Geralt Victarious 4 oyunda çıktı. Full sürüme geçmedi ancak şu anda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir FSR 3 modu çıktığında FSR 3'ü FSR Streamline'dan DLSS FG içeren her oyunda kullanabileceğimiz hakkında bir şey duydum. Onun için merak ediyorum.

Bir de şunu merak ediyorum. Mesela FSR 2 içeren bir oyunda FSR 3 modu yapıldığında FSR 3'ün Upscaling tarafını kullanabilecek miyiz? Kullanabilmemiz için FSR 2'yi kapatmamız mı gerekecek yoksa oyun içinde FSR 2 ayarının yerini FSR 3 mü alacak? Tam anlayamadım bu konuyu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı