@Geralt Victarious mod içerisinden upscale ayarlayabilirsiniz.
@Geralt Victarious mod içerisinden upscale ayarlayabilirsiniz.
FSR 3 ve yanındaki FG'yi popüler oyunlarda görmeden tekrar AMD'ye yönelmek istemiyorum. Eğer bunlar gelirse ve tutarsa 7800 XT alabilirim 4070 yerine.
7700 veya 7800 alınacak kartlar mı sizce? 6700'den bunlara geçmeye değecek fark yok gibi sanki. Saf güç yine aklımı çeliyor.Resmi olarak geç gelir hocam. NVIDIA gibi. Mod olarak zaten 4 tane oyuna çıktı bile.
Bence asla DLSS 3 ve FG'ın yerini tutamayacak.
Teknolojiler, sistemler farklı çalışıyor.
7700 veya 7800 alınacak kartlar mı sizce? 6700'den bunlara geçmeye değecek fark yok gibi sanki. Saf güç yine aklımı çeliyor.
Bunun sebebi ise gerekli donanım parçası olmaması.
Bizzat oyunda denemek lazım. FPS sabitlediğin zaman elle tutulur bir şey oluyor yine.
Videolar ile oynanış değişiyor. Sırf videoda 20X yakınlaştırma yaptı diye oradan görüntü bozulmaları görünüyor diye. Coğu kişi videoya göre yorum yaptı mesela.
FSR 3'ün son sürümünde FPS sabitlemeye ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. Avatar: Frontiers of Pandora'da izlediğim videolara göre %1 FPS otomatik olarak artıyor. Son sürümle birlikte FSR 3'ün RTSS ile doğru çalışmadığını da duydum. AMD'nin, Nvidia'nın yaptığı donanımsal teknolojileri iyi bir şekilde yazılımsal teknolojilere dönüştürebildiğini düşünüyorum. Çok emin konuşmak istemiyorum, mod yapıldığında veya resmi olarak oyunlara destek geldiğinde hepimiz göreceğiz. Şu anda FSR 3'ü çok olumlu karşılıyorum. DLSS 3 ile benzer kalitede olacağını düşünüyorum.Bunun sebebi ise gerekli donanım parçası olmaması.
Bizzat oyunda denemek lazım. FPS sabitlediğin zaman elle tutulur bir şey oluyor yine.
Videolar ile oynanış değişiyor. Sırf videoda 20X yakınlaştırma yaptı diye oradan görüntü bozulmaları görünüyor diye. Coğu kişi videoya göre yorum yaptı mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.