FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

@FalconPolat Hocam dlss2 ile dlss 3 arasında görüntü farkı yok denecek kadar az ve fsr3'ün daha fazla destek vermesi bu teknolojiyi dahada güzel yapıyor. Ekstra olarak fsr3 dokularda dlss'ten daha net bir görüntü sunuyor.

Bence asla DLSS 3 ve FG'ın yerini tutamayacak.
Teknolojiler, sistemler farklı çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence asla DLSS 3 ve FG'ın yerini tutamayacak.
Teknolojiler, sistemler farklı çalışıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun sebebi ise gerekli donanım parçası olmaması.
Bizzat oyunda denemek lazım. FPS sabitlediğin zaman elle tutulur bir şey oluyor yine.
Videolar ile oynanış değişiyor. Sırf videoda 20X yakınlaştırma yaptı diye oradan görüntü bozulmaları görünüyor diye. Coğu kişi videoya göre yorum yaptı mesela.

7700 veya 7800 alınacak kartlar mı sizce? 6700'den bunlara geçmeye değecek fark yok gibi sanki. Saf güç yine aklımı çeliyor.

Saf güç olarak fark var hocam. 6700 ile 7800 XT arasında zaten biliyorsun. 7800XT 4070'den daha iyi saf güç olarak.
FSR 3 DLSS 3 gibi olsaydı 7800 XT al direkt derdim bencesi bu. Hem az önce dediğin gibi oyunlara resmi olarak dağılmaması RT performansı konusunda 7800 XT'yi geriye atıyor.

Yani DLSS 3 olan oyunlarda RT açık bir şekilde fark çok oluyor. AMD, kaplumbağa gibi davranıyor ne yaparsın. Eğer amacın sadece oyun oynamak ise Modları veya yakında oyunlara gelecek zaten FSR 3 ona göre kararını ver bence.

Son düzenleme:
Bizzat oyunda denemek lazım. FPS sabitlediğin zaman elle tutulur bir şey oluyor yine.
Videolar ile oynanış değişiyor. Sırf videoda 20X yakınlaştırma yaptı diye oradan görüntü bozulmaları görünüyor diye. Coğu kişi videoya göre yorum yaptı mesela.

Onların görülmesi için 20X yakınlaştırmaya gerek yoktu ki, uzaktan baktığından ekranın her yerinde bir texture pırpır yapıyordu, titreme oluyordu, tırtıklı bir yapıda oluyordu her şey, texture kalitesi de cabası. FSR 3'te düzeltmişler herhalde, bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.

FSR 3'ün son sürümünde FPS sabitlemeye ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. Avatar: Frontiers of Pandora'da izlediğim videolara göre %1 FPS otomatik olarak artıyor. Son sürümle birlikte FSR 3'ün RTSS ile doğru çalışmadığını da duydum. AMD'nin, Nvidia'nın yaptığı donanımsal teknolojileri iyi bir şekilde yazılımsal teknolojilere dönüştürebildiğini düşünüyorum. Çok emin konuşmak istemiyorum, mod yapıldığında veya resmi olarak oyunlara destek geldiğinde hepimiz göreceğiz. Şu anda FSR 3'ü çok olumlu karşılıyorum. DLSS 3 ile benzer kalitede olacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı