Onların görülmesi için 20X yakınlaştırmaya gerek yoktu ki, uzaktan baktığından ekranın her yerinde bir texture pırpır yapıyordu, titreme oluyordu, tırtıklı bir yapıda oluyordu her şey, texture kalitesi de cabası. FSR 3'te düzeltmişler herhalde, bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya.
Pırpır olayları DLSS 3 çıktığında da vardı bazı oyunlarda. DLAA getirince bu sorunu düzelttiler. O yüzden oyunlara mod gelecek ise NativeAA şekilde gelmesi lazım.
FSR 3'ün son sürümünde FPS sabitlemeye ihtiyaç olmadığını düşünüyorum. Avatar: Frontiers of Pandora'da izlediğim videolara göre %1 FPS otomatik olarak artıyor. Son sürümle birlikte FSR 3'ün RTSS ile doğru çalışmadığını da duydum. AMD'nin, NVIDIA'nın yaptığı donanımsal teknolojileri iyi bir şekilde yazılımsal teknolojilere dönüştürebildiğini düşünüyorum. Çok emin konuşmak istemiyorum, mod yapıldığında veya resmi olarak oyunlara destek geldiğinde hepimiz göreceğiz. Şu anda FSR 3'ü çok olumlu karşılıyorum. DLSS 3 ile benzer kalitede olacağını düşünüyorum.
Şu an bir tane mod çıksa hemen denerim. Fikrimi objektif bir şekilde söylerim hocam ama yok maalesef.
Bende en son gelen avatar oyunu ile iyileştirme gördüm. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak.