Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.825 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #1 Arkadaşlar konu dışı ama bu yastığı almayı düşünüyorum parasına değer mi sizce? Aynı tarz serinletici olarak geçiyor. Fuchsia Visco Jel Serinletici Yastık - Beyaz - 60x40 cm Diğer: Madame Coco klimalı yastık 249 TL Bütün sitelerde aynı fiyat indirim yok yani www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2025
Arkadaşlar konu dışı ama bu yastığı almayı düşünüyorum parasına değer mi sizce? Aynı tarz serinletici olarak geçiyor. Fuchsia Visco Jel Serinletici Yastık - Beyaz - 60x40 cm Diğer: Madame Coco klimalı yastık 249 TL Bütün sitelerde aynı fiyat indirim yok yani www.technopat.net
JrWhite Decipat Katılım 15 Nisan 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 4 14 Mart 2025 #2 Silco dedi: Arkadaşlar konu dışı ama bu yastığı almayı düşünüyorum parasına değer mi sizce? Aynı tarz serinletici olarak geçiyor. Fuchsia Visco Jel Serinletici Yastık - Beyaz - 60x40 cm Diğer: Madame Coco klimalı yastık 249 TL Bütün sitelerde aynı fiyat indirim yok yani www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O madame coco yastık serinletici falan değil düz yastık kullanıyorum. Bu da öyledir muhtemelen serinleten yastık mı olur?
Silco dedi: Arkadaşlar konu dışı ama bu yastığı almayı düşünüyorum parasına değer mi sizce? Aynı tarz serinletici olarak geçiyor. Fuchsia Visco Jel Serinletici Yastık - Beyaz - 60x40 cm Diğer: Madame Coco klimalı yastık 249 TL Bütün sitelerde aynı fiyat indirim yok yani www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O madame coco yastık serinletici falan değil düz yastık kullanıyorum. Bu da öyledir muhtemelen serinleten yastık mı olur?
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.825 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #3 JrWhite dedi: O madame coco yastık serinletici falan değil düz yastık kullanıyorum. Bu da öyledir muhtemelen serinleten yastık mı olur? Genişletmek için tıkla... Jel var yastığın üstün de öyle soğutuyor herhalde.
JrWhite dedi: O madame coco yastık serinletici falan değil düz yastık kullanıyorum. Bu da öyledir muhtemelen serinleten yastık mı olur? Genişletmek için tıkla... Jel var yastığın üstün de öyle soğutuyor herhalde.