Fujitsu Siemens D2331 anakarta GT 730 takılırsa Valorant oynanabilir mi?

637956

Decapat
Öncelikle merhaba. Elimde Fujitsu Siemens D2331 anakart var ve benim bu anakartı değiştirmemin hiçbir yolu yok. Anakartta Intel Pentium 4 3.4 GHz ht teknolojisi işlemci takılı. Ben bu anakarta orta seviye bir ekran kartı taksam (GTX 730 vb.) Valorant Vb. oyunlar oynama şansım var mı? Not: 30-40 FPS bana yeter.

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    7,8 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
730la 30-40 arası oynarsınız diye düşünüyorum. 12 GB RAM i7 3.nesil GT720M ile 100'lere çıktığım oldu.

Anakartın ekran kartı soketi AGPmi birde işlemciniz kaç pin ve ramlar ddr2 mi?
İşlemci 775 pin ramlar DDR2 ekran kartı pci girişli AGP Nedir bilmiyorum

730la 30-40 arası oynarsınız diye düşünüyorum. 12 GB RAM i7 3.nesil GT720M ile 100'lere çıktığım oldu.
Hocam önemli olan işlemci ekranı kartı zaten o değerleri rahat verir.

İşlemci 775 pin ramlar DDR2 ekran kartı pci girişli AGP Nedir bilmiyorum
Bence bu sisteme yükseltme yapılmaz bütçe verin APU toplayalım ama eğer uğraşıcaksan önerim işlemci olarak P4 çok zayıf bi model bırak valoyu tarayıcıda kasıyodu. Paranız varsa quad core işlemci öneriririm Ramlarinde en az 4gb olması gerekiyor. Ekran kartı soketi pci ise dediğiniz kartı takabilirsiniz ama verim almanız zor 30 40 fps anca verir tahminimce.

Bence bu sisteme yükseltme yapılmaz bütçe verin APU toplayalım ama eğer uğraşıcaksan önerim işlemci olarak P4 çok zayıf bi model bırak valoyu tarayıcıda kasıyodu. Paranız varsa quad core işlemci öneriririm Ramlarinde en az 4gb olması gerekiyor. Ekran kartı soketi pci ise dediğiniz kartı takabilirsiniz ama verim almanız zor 30 40 fps anca verir tahminimce.
Yani P4 işlemci valorant açar mı ? 40 fps yeter zaten

Açar hocam ani droplar yersiniz ama gene de oynayabilirsiniz.
Hocam Tahmini kaç fps alırım ?

Şimdi baktım oynatmaz maalesef belki menüye girer zaten valo işlemci bazlı bir oyun zamanında 3 nesil laptopla bile drop giriyordu p4 ile düşünemiyorum, yükseltmeden oynayamazsın.
Teşekkürler hocam işlemciye overclock yaşamda mı oynatmaz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı