F FurkanGökdemir Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #1 Herkese merhaba, ben eve ağırlık seti ve bench sehpa satın aldım. Nasıl program yapacağım? Hiçbir fikrim yok, amacım kilo alıp kas kütlesi koymak. Bana etkili full body bir program önerir misiniz, haftanın 5-6 günü spor yapabilirim?
Herkese merhaba, ben eve ağırlık seti ve bench sehpa satın aldım. Nasıl program yapacağım? Hiçbir fikrim yok, amacım kilo alıp kas kütlesi koymak. Bana etkili full body bir program önerir misiniz, haftanın 5-6 günü spor yapabilirim?
Yusufsendogan Decapat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 488 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #2 1) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dediklerine kulak as. Ev konusuna gelince, ağırlık imkanın kısıtlı. Videodaki bahsedilen "tükeniş setleri" için ev sıkıntı. Ucuz salon bul.
1) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et dediklerine kulak as. Ev konusuna gelince, ağırlık imkanın kısıtlı. Videodaki bahsedilen "tükeniş setleri" için ev sıkıntı. Ucuz salon bul.