Full Hd olan Monitore vga kablo takmak

Rulbul

Megapat
Daha fazla  
Full Hd olan Monitore vga kablo takmak sizce mantıklı mı? Vga full HDD'yı destekler mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni Full HD monitörümde VGA girişi var ama mantıklı değil tabiki. Yani HDMI ve DV-I varken VGA'da dalgalanma sorunu da yaşabilirsiniz.

Eğer monitörünün HDMI girişi varsa tabiki HDMI kablo takacaksın. VGA girişi tek varsa monitörde VGA kablo takarsın. Şöyle bir durumda var. Bazı monitörlerde hem VGA hem de HDMI girişi var yine HDMI kablo kullan. Ama tavsiyem HDMI destekli bir monitör alman daha iyi olur. Benim monitörümde FHD. Sadece VGA girişi var ve şu ana kadar dalgalanma sorunu olmadı. Ama bazı arkadaşlar bu dalgalanma sorunundan şikayetçi. Dalgalanma sorunu VGA girişli monitörlerde oluyor.

Son düzenleme:
Eğer monitörünün HDMI girişi varsa tabiki HDMI kablo takacaksın. VGA girişi tek varsa monitörde VGA kablo takarsın. Şöyle bir durumda var. Bazı monitörlerde hem VGA hem de HDMI girişi var yine HDMI kablo kullan. Ama tavsiyem HDMI destekli bir monitör alman daha iyi olur. Benim monitörümde FHD sadece VGA girişi var şuana kadar dalgalanma sorunu olmadı. Ama bazı arkadaşlar bu dalgalanma sorunundan şikayetçi. Dalgalanma sorunu VGA girişli monitörlerde oluyor.
Evet benim eski monitörümde VGA'da dalgalanma sorunu vardı. DV-I'da yok. Ama eski olan Full HD değil di. Monitörden kaynaklı olabilir belki.

Eğer monitörünün HDMI girişi varsa tabiki HDMI kablo takacaksın. VGA girişi tek varsa monitörde VGA kablo takarsın. Şöyle bir durumda var. Bazı monitörlerde hem VGA hem de HDMI girişi var yine HDMI kablo kullan. Ama tavsiyem HDMI destekli bir monitör alman daha iyi olur. Benim monitörümde FHD. Sadece VGA girişi var ve şu ana kadar dalgalanma sorunu olmadı. Ama bazı arkadaşlar bu dalgalanma sorunundan şikayetçi. Dalgalanma sorunu VGA girişli monitörlerde oluyor.
Hocam bana sorarsanız dalgalanma ekran kartından kaynaklanıyor neden diye sorarsanız eksi pc'im vga monitore takılıydı ve dalgalanma hiç yoktu. Sonra pc yenildem komple ve 7770 aldım dalganma başladı yani bana göre yeni nesil ekran kartlarında dalgalanma sorun var diye tahmin ediyorum. Sebebi hd7770de vga çıkışı yoktu ve ayrı bir aparatla baglıyordum. Eski ekran kartım ati hd6750ydi. Şimdi ise aldım bi asus vn247 ve 4binlik bir sistem hiç birşey ile uğraşmıyorum. :D

Tüm bütçem ile gtx760 aldığım için para yetmedi. O yüzden tam bir üretim saçmalığı olan 1080p 22inch sadece vga monitörümle oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı