Çözüldü "Full overlock mode select" ayarının değiştirilmesi sonucu BIOS sürekli self care atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yaiizz

Picopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
rtx 3050
İşlemci
i5 12450H
Arkadaşlar merhaba. Bugün bilgisayarıma bir şeyler oldu. BIOS'u karıştırırken hiçbir şeyi ellemedim fakat sadece full overlock mode select numarasını 0'dan 1'e çektim. Araştırdım yapmadan önce, bir sorun olacağı hiçbir yerde yazmıyordu. O ayarı 1 yaptıktan sonra bilgisayar açılmamaya başladı. BIOS kendine self care atıp duruyor. CMOS pilini 1 saat çıkardım. Bataryasını çıkardım. Enerjiyi boşalttım fakat hala aynı. BIOS ekranına da geçemiyorum. Döngüye girdi. Nasıl çözebilirim söyler misiniz?

IMG_0320.jpeg

Bunu tekrarlıyor sürekli.

Dosya Ekleri

• IMG_0321.jpeg
    IMG_0321.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 30
Arkadaşlar merhaba. Bugün bilgisayarıma bir şeyler oldu. BIOS'u karıştırırken hiçbir şeyi ellemedim fakat sadece full overlock mode select numarasını 0'dan 1'e çektim. Araştırdım yapmadan önce, bir sorun olacağı hiçbir yerde yazmıyordu. O ayarı 1 yaptıktan sonra bilgisayar açılmamaya başladı. BIOS kendine self care atıp duruyor. CMOS pilini 1 saat çıkardım. Bataryasını çıkardım. Enerjiyi boşalttım fakat hala aynı. BIOS ekranına da geçemiyorum. Döngüye girdi. Nasıl çözebilirim söyler misiniz?

Eki Görüntüle 2524482

Bunu tekrarlıyor sürekli.

ESC tuşuna basıp denediniz mi?

Evet bastım fakat ilk önce siyah ekran geliyor 2 dk kalıyor sonra kapanıp bir daha açılıyor fan sesi yükseliyor 30 saniye sonra falan self care atıyor ve böyle devam ediyor.

BIOS'a girebiliyor musun?

Garantisi var evet. Ama içi açıldı.

Garantisi varsa garantiye yollayın. Lenovo laptoplarda cihaza zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmıyor diye biliyorum.

Hocam garantiye yollarım ama garanti dışı yapabileceğim bir şey yok mudur?

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok gibi duruyor. Yüksek ihtimalle donanımsal müdahale gerek.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı