LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #1 Selam arkadaşlar, sorum basit, fullprogramlarindir adlı site güvenilir mı? Siz hiç sorun yaşadınız mı? Not: Sorun yaşayan yazsın, illegal site olduğunu ben de biliyorum.
Selam arkadaşlar, sorum basit, fullprogramlarindir adlı site güvenilir mı? Siz hiç sorun yaşadınız mı? Not: Sorun yaşayan yazsın, illegal site olduğunu ben de biliyorum.
K kqqk13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 3.605 Çözümler 14 8 Şubat 2021 #2 Güvenilir değil.
YavuzSelim18 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 809 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #3 LinkAdam dedi: fullprogramlarindir Genişletmek için tıkla... Sence?
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 8 Şubat 2021 #4 Korsan asla önermiyorum, emek hırsızlığıdır ama oradan indirdiğim program sayısını ben de bilmiyorum
fvz_krkyn Kilopat Katılım 29 Nisan 2018 Mesajlar 584 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #5 Hocam korsan ama mecburiyetten indirip kullanmak zorunda kaldığım program sıkıntı çıkarmadı. Ama mümkünse orijinalini alınız.
Hocam korsan ama mecburiyetten indirip kullanmak zorunda kaldığım program sıkıntı çıkarmadı. Ama mümkünse orijinalini alınız.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #6 LinkAdam dedi: Selam arkadaşlar, sorum basit, fullprogramlarindir adlı site güvenilir mı? Siz hiç sorun yaşadınız mı? Not: Sorun yaşayan yazsın, illegal site olduğunu ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bence sorunun cevabı belli sitede 2 dakika gezersen anlarsın.
LinkAdam dedi: Selam arkadaşlar, sorum basit, fullprogramlarindir adlı site güvenilir mı? Siz hiç sorun yaşadınız mı? Not: Sorun yaşayan yazsın, illegal site olduğunu ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bence sorunun cevabı belli sitede 2 dakika gezersen anlarsın.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.168 Çözümler 9 Yer Saratov 8 Şubat 2021 #7 Güvenilir hep oradan indiririm hiç bir sorun yaşamam, ama moderatörler mesajımı silecekler çünkü " KoRsAnA TeŞvİk. "
Güvenilir hep oradan indiririm hiç bir sorun yaşamam, ama moderatörler mesajımı silecekler çünkü " KoRsAnA TeŞvİk. "
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 8 Şubat 2021 #8 LinkAdam dedi: Selam arkadaşlar, sorum basit, fullprogramlarindir adlı site güvenilir mı? Siz hiç sorun yaşadınız mı? Not: Sorun yaşayan yazsın, illegal site olduğunu ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bir güvenilirliği yok, başınıza bir şey gelirse hiç bir yere başvuramazsınız haksız çıkarsınız.
LinkAdam dedi: Selam arkadaşlar, sorum basit, fullprogramlarindir adlı site güvenilir mı? Siz hiç sorun yaşadınız mı? Not: Sorun yaşayan yazsın, illegal site olduğunu ben de biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bir güvenilirliği yok, başınıza bir şey gelirse hiç bir yere başvuramazsınız haksız çıkarsınız.
D DeGaston Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 1.065 Makaleler 2 Çözümler 6 8 Şubat 2021 #9 Site adında fullindir var. Ben şahsen sorun göremedim (!)
mburaktekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 5.006 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #10 Evet güvenilir. Kaç yıldır oradan bir şeyler indiririm sıkıntı yaşamadım. Hatta geçen oradan oyun bile indirdim. Ben korsana özendirmiyorum. İndirip indirmemek arkadaşa kalmış sadece soruya cevap verdim.
Evet güvenilir. Kaç yıldır oradan bir şeyler indiririm sıkıntı yaşamadım. Hatta geçen oradan oyun bile indirdim. Ben korsana özendirmiyorum. İndirip indirmemek arkadaşa kalmış sadece soruya cevap verdim.