Full programlar indir güvenilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İroniden bile anlamayan bir üyesin. Yakında rapor sistemini gereksiz kullanmaktan banlanabilirsin. Madem şikayetin konusunda ciddisin o zaman SS alıp buraya atmazsın. SS alıp buraya atınca kimse seni haklı bulmak için uğraşmayacak. Alay konusu olacaksın.
Uzatmayın tamam kendi mesajımı da raporlayayım silinsin hatta kendimi raporlayayım raporlama sistemini gereksiz kullanmaktan ban yiyeyim.

Arkadaşlar dürüst olalım şimdi moderatörler isterse banlasın bile bu tür siteleri hepiniz kullandınız sadece oyun indirmek için vs. değil ve korsana destek yok diyen arkadaşlar mantıken bu moderatörün bu konuyu onaylamaması gerekmiyor mu?

Selam arkadaşlar, sorum basit, fullprogramlarindir adlı site güvenilir mı? Siz hiç sorun yaşadınız mı?

Not: Sorun yaşayan yazsın, illegal site olduğunu ben de biliyorum.

Hocam verileri orası da sanırım başka sitelerden aldığını biliyorum. Her şeyden önemlisi korsan oyun tavsiye edilmez ve bilgisayarınızın için risk teşkil eder. Tabii son karar size aittir.

Yani korsan kötü bir şey, ama zamanında 1-2 program indirmek zorunda kalmıştım ama sıkıntı çıkmamıştı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı