Çözüldü Fun 60 Max kablolu kullanırken şarj oluyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Haboli

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dediğim gibi altında Mac USB Win diye bölümler var videolar da gördüğüm kadarıyla. Klavyenin USB kısmında kullanırken şarjı doluyor mu? Ben çoğunlukla USB olarak kullanacağım bataryası ölsün istemiyorum.

Hocam geç cevap verdim kusura bakmayın ama o zaman bu bataryanın ömrünü bitirmez mi?Ben çoğunlukla kablolu kullanacağım.
Bildirimi şimdi gördüm hocam ben de. Hayır bitmez, yeni nesil cihazlar kablolu bağlantıda kullanmaya uygun üretilir. Endişelenmeyin o konuda.

Konuya geri dönüş sağlayınız anlaşılıp anlaşılmadığına dair. @Haboli

Son düzenleme:
Bildirimi şimdi gördüm hocam ben de. Hayır bitmez, yeni nesil cihazlar kablolu bağlantıda kullanmaya uygun üretilir. Endişelenmeyin o konuda.

Konuya geri dönüş sağlayınız anlaşılıp anlaşılmadığına dair. @Haboli

Hocam sabah gördüm mesaj yazmayı unuttum. Anladım sağ olun ama sanırım hep 8K da kullanılıyormuş klavye. Başka bir klavye önerebilir misiniz?

Hocam sabah gördüm mesaj yazmayı unuttum. Anladım sağ olun ama sanırım hep 8K da kullanılıyormuş klavye. Başka bir klavye önerebilir misiniz?
Aynı konu altında ikinci soru konuşmak yasak ne yazık ki hocam, öneri konunuzu gördüm bakacağım ona da. Aynı cihazın Pro'sunu tercih edebilirsiniz ama bence. o 1K Hz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı