UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 5 Kasım 2023 #11 EagleEnes dedi: Bana bir tık fazla gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Fan ayarı öneriniz var mı?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #12 UcanMuz dedi: Fan ayarı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Fan hızı zaten yeterince yüksek. Daha fazla arttırırsan ses yapar. Kasanın hava akışını kontrol edebilirsin. Undervolt yapmayı deneyebilirsin.
UcanMuz dedi: Fan ayarı öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Fan hızı zaten yeterince yüksek. Daha fazla arttırırsan ses yapar. Kasanın hava akışını kontrol edebilirsin. Undervolt yapmayı deneyebilirsin.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 5 Kasım 2023 #13 EagleEnes dedi: Fan hızı zaten yeterince yüksek. Daha fazla arttırırsan ses yapar. Kasanın hava akışını kontrol edebilirsin. Undervolt yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yeni sürüme geçilir mi bu arada?
EagleEnes dedi: Fan hızı zaten yeterince yüksek. Daha fazla arttırırsan ses yapar. Kasanın hava akışını kontrol edebilirsin. Undervolt yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, yeni sürüme geçilir mi bu arada?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #14 UcanMuz dedi: Teşekkürler, yeni sürüme geçilir mi bu arada? Genişletmek için tıkla... Yeni sürün derken? RX 7700 XT mi ?
UcanMuz dedi: Teşekkürler, yeni sürüme geçilir mi bu arada? Genişletmek için tıkla... Yeni sürün derken? RX 7700 XT mi ?
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 5 Kasım 2023 #15 EagleEnes dedi: Yeni sürün derken? RX 7700 XT mi? Genişletmek için tıkla... Yazılım 23.11.1 çıkmış, CS için önemli güncellemeler olmuş sizce geçmeli miyim?
EagleEnes dedi: Yeni sürün derken? RX 7700 XT mi? Genişletmek için tıkla... Yazılım 23.11.1 çıkmış, CS için önemli güncellemeler olmuş sizce geçmeli miyim?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.428 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #16 UcanMuz dedi: Yazılım 23.11.1 çıkmış, CS için önemli güncellemeler olmuş sizce geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Yani denersin. En kötü silip eski sürüme geri dönersin. Ama CS2'de AMD kartlar yüzünden Nvidia'ya geçtim bende.
UcanMuz dedi: Yazılım 23.11.1 çıkmış, CS için önemli güncellemeler olmuş sizce geçmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Yani denersin. En kötü silip eski sürüme geri dönersin. Ama CS2'de AMD kartlar yüzünden Nvidia'ya geçtim bende.
UcanMuz Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 2.739 Çözümler 6 23 Mart 2024 #17 @EagleEnes birkaç ay geçti aradan fakat uyandırayım dedim. Kasayı açıp biraz bakım yapacaktım, fark ettim ki ekran kartının plastiğini sökmemişim Her neyse söktüm, 1 dakikalık FurMark testi yaptım %98 usage %60 fan maksimum 73 derece gördüm
@EagleEnes birkaç ay geçti aradan fakat uyandırayım dedim. Kasayı açıp biraz bakım yapacaktım, fark ettim ki ekran kartının plastiğini sökmemişim Her neyse söktüm, 1 dakikalık FurMark testi yaptım %98 usage %60 fan maksimum 73 derece gördüm