FurMark testi sonuçları nasıl?

Yer
Old Joilet
Daha fazla  
Kartım normalde 80 dereceye çıkmazdı, 70-75 arası olurdu ama kasa biraz kapalı bir yerde. Sonuçlar nasıl?

Dosya Ekleri

• IMG_5071.jpeg
    IMG_5071.jpeg
    100,6 KB · Görüntüleme: 40
Kasa kapalı yerdeyse ortam da çok serin değilse furmark 79 derece normal gibi. Termal macun durumunu bilmiyorum ama o da önemli bir faktör.

Kasa kapalı yerdeyse ortam da çok serin değilse FurMark 79 derece normal gibi. Termal macun durumunu bilmiyorum ama o da önemli bir faktör.

Ekran kartını 2 senedir kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla bunların macunları 3 4 senede bir değişiyormuş.

Kartın sıcaklığına göre normal değil mi?

Kart 2500 devir fan ile çalışıyor GPU 80 normal diyebiliriz ama hotspot yüksek geldi bana açıkçası. Muhtemelen 0 aldın ve garantisi çoktan bitmiştir bir macun, termal pad değişimi icap eder.
Ayrıca 2 sene kullanmışsın hiç açmadan. O kartı açarken bir video çek ve YouTube'a at izlenir o video ASMR 😀

Kart 2500 devir fan ile çalışıyor GPU 80 normal diyebiliriz ama hotspot yüksek geldi bana açıkçası. Muhtemelen 0 aldın ve garantisi çoktan bitmiştir bir macun, termal pad değişimi icap eder.
Ayrıca 2 sene kullanmışsın hiç açmadan. O kartı açarken bir video çek ve YouTube'a at izlenir o video ASMR 😀

Evet 0 aldım, satacağım zaten satmadan önce bir değişim yapılmalı mı peki sence, böyle kalsa satış bakımından problem olur mu?

Evet 0 aldım, satacağım zaten satmadan önce bir değişim yapılmalı mı peki sence, böyle kalsa satış bakımından problem olur mu?

Alıcı eğer ki deneyimli, tecrübeli ise bakımla sıcaklık düşeceğini bilir öyle alır ama yeni PC toplayan biri için fazla gelir bu sıcaklıklar. 80'in altında kocaman 105° yazıyor işkillenir insan ister istemez. Kendin bu kartı alacakmış gibi düşün bakım yaparsan daha iyi olur diyorum ben yapmayacaksanda sen bilirsin.

Alıcı eğer ki deneyimli, tecrübeli ise bakımla sıcaklık düşeceğini bilir öyle alır ama yeni PC toplayan biri için fazla gelir bu sıcaklıklar. 80'in altında kocaman 105° yazıyor işkillenir insan ister istemez. Kendin bu kartı alacakmış gibi düşün bakım yaparsan daha iyi olur diyorum ben yapmayacaksanda sen bilirsin.

Doğru diyorsun hocam. Ben zaten kimseye problemli ürün satmak istemem. Haklısın, ilgileneceğim bu konuyla teşekkürler.

Geri
Yukarı