Görselde görüldüğü gibi RTX 3050 Ti %100 çalışırken Radeon Vega 8 neredeyse çalışmıyor. Belki değerler Windows görev yönetici üzerinde doğru göstermiyor diyerek HWMonitor uygulaması ile de test ettim sonuç aynı. Sorunun sebebi nedir FurMark sonuçları normal midir veya bu bir sorun mudur?
Görselde görüldüğü gibi RTX 3050 Ti %100 çalışırken Radeon Vega 8 neredeyse çalışmıyor. Belki değerler Windows görev yönetici üzerinde doğru göstermiyor diyerek HWMonitor uygulaması ile de test ettim sonuç aynı. Sorunun sebebi nedir FurMark sonuçları normal midir veya bu bir sorun mudur?
Hocam açıkçası olay şu şekilde gelişti:
Cihazımda ara sıra 2-3 saniyelik ekran kararması meydana geliyordu ve sonrasında düzeliyordu.
Cihazı alalı daha 1 buçuk ay oldu buna istinaden Lenovo servis ve garantiyi aradım. bugün bir çalışan cihazıma uzaktan bağlantı ile bağlandı. Yaptığı işlemler arasında furmark testi yapmakta vardı. değerleri görünce "amd radeon çalışmıyor çok garip" dedi. ve ekran görüntüsü aldı.
Lenovo ekibinden bir çalışanın bu tepkiyi vermesinden sebep bu konuyu açma gereksinimi duydum.