Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Haziran 2020 #11 Del E Ted dedi: Birde Prime95 testi yapmamı önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Öneririm.
D Del E Ted Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 380 11 Haziran 2020 #12 Herkese teşekkür ederim birde Memtest86 testide yapacağım çünkü bir kere yapıyorum sık sık yapmayacağım.
Herkese teşekkür ederim birde Memtest86 testide yapacağım çünkü bir kere yapıyorum sık sık yapmayacağım.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 11 Haziran 2020 #13 Del E Ted dedi: Bazı sitelerde kötü sonuçlar elde ediyorlarmış PC aniden kapanıyormuş görüntü bozuluyormuş korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Kötü sonuç elde etmelerinin sebebi program değil. Bu testler daha çok kartında hızaşırtma yapmış kişiler tarafından kartın stabilitesini ölçmek amacıyla yapılıyor. Tek yaptığı da aslında kartı tam kapasitesinde kullanmak, başka bir esprisi yok.
Del E Ted dedi: Bazı sitelerde kötü sonuçlar elde ediyorlarmış PC aniden kapanıyormuş görüntü bozuluyormuş korkmaya başladım. Genişletmek için tıkla... Kötü sonuç elde etmelerinin sebebi program değil. Bu testler daha çok kartında hızaşırtma yapmış kişiler tarafından kartın stabilitesini ölçmek amacıyla yapılıyor. Tek yaptığı da aslında kartı tam kapasitesinde kullanmak, başka bir esprisi yok.
D Del E Ted Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 380 12 Haziran 2020 #14 Arkadaşlar bir sorum olacak ikisini bir arada mı yapayım Prime95+Furmark.