Elektronik Furycube F75 Ultra Alüminyum Mekanik Klavye 4,749 TL

Furycube>MCHOSE>Epomaker diyebiliriz.

Merhaba, aşağıdaki iki klavye arasında kaldım. Bilgin var ise hangisini tercih etmem daha iyi olur?

Merhaba, aşağıdaki iki klavye arasında kaldım. Bilgin var ise hangisini tercih etmem daha iyi olur?

Furycube daha iyi olur. Malzeme kalitesi ve switchleri daha iyi. AKKO model bu fiyati haketmiyor.

Furycube daha iyi olur. Malzeme kalitesi ve switchleri daha iyi. AKKO model bu fiyati haketmiyor.
Teşekkürler yanıt için. Açıkcası F75 Ultra ile ilgili çok bir yorum bulamadım. Bir tık kafam karıştı ikisi arasında.

Bütçem ise max 5500TL. Önerebileceğin daha iyi bir alternatif var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

Teşekkürler yanıt için. Açıkcası F75 Ultra ile ilgili çok bir yorum bulamadım. Bir tık kafam karıştı ikisi arasında.

Bütçem ise max 5500TL. Önerebileceğin daha iyi bir alternatif var mıdır? Teşekkürler şimdiden.

Bütceyi zorluyor ama kesinlikle oneririm. Ozellikle 1.6mm PCB versiyonu mukemmel bir yazim hissiyati sunuyor. Cikamiyorsaniz Furycube alin.

Mouse öneriniz var mı benim aklımda bu var.

Mouse öneriniz var mı benim aklımda bu var.

Malzeme kalitesi rezil bir mouse Mad R. Hafif tutulmak icin oldukca kısılmış. Tutus biciminiz ve butceniz nedir?

Çok teşekkürler tekrardan. ND75'i alacağım sadece ufak bir sorum daha olacak.

Aşağıdaki iki siteyi inceledim. Wraith sitesinde 1.6mm Non-Flex Cut - Blue Lotus Switch yazmakta. MecMonkey sitesinde ise 1.6mm Non-Flex Cut -Gateron EF Dopamine Blue Switch (Lineer) yazıyor. Bu ikisi arasında hangisi tercih edilmeli bilginiz var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı