muratscd Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.868 Çözümler 27 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Bugün 16:30 #21 Shunox dedi: Hocam şöyle söyleyeyim karttaki bakiye o kadar az ki 3 ayı bile çekmez bu ay kartı patlattım. Genişletmek için tıkla...
Shunox dedi: Hocam şöyle söyleyeyim karttaki bakiye o kadar az ki 3 ayı bile çekmez bu ay kartı patlattım. Genişletmek için tıkla...
S Shunox Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:30 #22 Shunox dedi: Hocam şöyle söyleyeyim karttaki bakiye o kadar az ki 3 ayı bile çekmez bu ay kartı patlattım. Genişletmek için tıkla... Aslında Rampage enigma aldım iade verdim onu bekliyorum. muratscd dedi: Eki Görüntüle 2614654 Genişletmek için tıkla... Böyle daha iyi hocam ama çok kararsız kaldım hangisini alacağıma. Son düzenleme: Bugün 16:36
Shunox dedi: Hocam şöyle söyleyeyim karttaki bakiye o kadar az ki 3 ayı bile çekmez bu ay kartı patlattım. Genişletmek için tıkla... Aslında Rampage enigma aldım iade verdim onu bekliyorum. muratscd dedi: Eki Görüntüle 2614654 Genişletmek için tıkla... Böyle daha iyi hocam ama çok kararsız kaldım hangisini alacağıma.