İnceleme Furylevel Z1 1 Aylık Kullanım Deneyimi

Merhaba, bugün 1 ay önce aldığım Furylevel Z1'in incelemesini yapacağım. İyi okumalar :)

Kutu içeriği;
-Furylevel Z1
-Type-C kablo
-2.4Ghz adaptör için uzatma aparatı
-2.4Ghz adaptör ( Farenin altındaki bölmeden çıkıyor.)
-Kullanım kılavuzu

Furylevel Z1;
-Ergonomik bir fare kadar olmasa da güzel ve ele oturan bir tasarıma sahip. Logitech G102'den geçtiğim için ilk elime aldığımda çok hafif gelmişti ama kısa sürede alıştım.
-El boyutum 19-9 cm ve claw-palm arası tutuyorum. Açıkçası palm tutarken parmak uçlarım fareden taşıyor 1 cm kadar fakat benim için bir sorun oluşturmuyor.
-Pil ömrü benim için fazlasıyla tatmin edici oldu, sürekli olarak 1000Hz'de kullanmama rağmen günde 2-3 saatlik kullanımda 2 haftayı zorladı. Şarjı bitince kablolu olarak kullanıma devam edebiliyorsunuz bunun için fareyi "OFF" moduna almanız gerekiyor.
-İlk geldiği zaman skatezlerin üstündeki jelatini sökmeyi unutmayın, yoksa fare kaymıyor.
-Driverı indirmek için Whatsapp platformu üzerinden canlı desteğe ulaşmanız gerekiyor maalesef.
IMG-20241101-WA0037.jpg
IMG-20241101-WA0032.jpg
IMG-20241101-WA0039.jpg

Type-C Kablo;
-Type-C tarafı gerçekten hoşuma gittiği için bu alt başlığı açmak istedim. Type-C tarafında fotoğraflarda da görüldüğü gibi farklı bir tasarım var ve bu tasarım fareye uygun yapılmış. Kablolu kullanımda Type-C'nin eskimesini yavaşlatmak adına güzel olmuş.

2.4Ghz Adaptör için Uzatma Aparatı;
-Açıkçası ben kullanmaya ihtiyaç duymadım fakat masaüstü kullanıcıları için faydalı olabilir.
IMG-20241101-WA0028.jpg
IMG-20241101-WA0027.jpg
IMG-20241101-WA0031.jpg

2.4Ghz Adaptör;
-Kutu içeriğindeki her şeye değindiğim için bu kısmı da boş geçmek istemedim. Fazlasıyla küçük olduğundan kaybetme korkusu oluyor fakat küçük olması zarar görmemesi için güzel.
IMG-20241101-WA0033.jpg

Driver;
-
Driver sade ve öz yapılmış, bence yeterli. Türkçe olması ayrı güzel olmuş.
1730492864496.png

Kişisel Yorumum;
-1 aylık deneyimimde hiçbir sorun yaşamadım özellikle MCU konusunda kafası karışmış olan arkadaşlar için ekleyeyim, kopma ve takılma sorunu hiç olmadı. Beyaz olduğu için scroll tuşunda sararma oldu fakat benim için bir sorun teşkil etmiyor.

IMG-20241101-WA0035.jpg
IMG-20241101-WA0030.jpg

Siyah olanı da beyaz olanı da aşırı şekilde toz belli ediyor bu beni biraz rahatsız etmişti fakat zaman geçtikçe alıştım. 1 ay içinde yaşadığım tecrübeler bunlar, bence kesinlikle 1500TL'ye kadar olan yurt içi farelerin kralı kendisi. Elinize uyuyorsa gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Son Sözler;
-
Kargo çok hızlıydı bu arada, siparişi verdikten sonraki gün elime ulaştı. 1 ay içinde yaşadığım tecrübeler bunlar. Seçmemde yardımcı olduğu için @belirsizz'e teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Eliniz orta büyüklükte, palmda sorun yaşayabilirsiniz. Benim elim 19cm palm tutuşta biraz parmaklarım taşıyor.
Hocam az önce geldi şimdi açtım deniyorum.Mouse gerçekten çok hafif,elime de oturdu.Programdaki aim düzleştirme,hareket senkron ve dalgalanma ko... açık mı olmalı hepsi ?
Birde tıklama gecikmesini 0 ms mi yapmalıyım cs2 fps oyuncusuyum ?

Hocam az önce geldi şimdi açtım deniyorum.Mouse gerçekten çok hafif,elime de oturdu.Programdaki aim düzleştirme,hareket senkron ve dalgalanma ko... açık mı olmalı hepsi ?
Birde tıklama gecikmesini 0 ms mi yapmalıyım cs2 fps oyuncusuyum ?
Ben 2ms'de kullanıyorum. 0ms yaptığımda daha kötü oynadığımı fark ettim. Belki de psikolojiktir bilmiyorum. Dediğiniz diğer ayarları kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Bende hepsi açık.

Hocam az önce geldi şimdi açtım deniyorum. Mouse gerçekten çok hafif, elime de oturdu. Programdaki aim düzleştirme, hareket senkron ve dalgalanma KO... Açık mı olmalı hepsi?
Bir de tıklama gecikmesini 0 ms mi yapmalıyım CS2 FPS oyuncusuyum?

Hocam desteğe sordum ben sadece hareket senkr açık kalsın dediler.

Merhaba, bugün 1 ay önce aldığım Furylevel Z1'in incelemesini yapacağım. İyi okumalar :)

Kutu içeriği;
-Furylevel Z1
-Type-C kablo
-2.4Ghz adaptör için uzatma aparatı
-2.4Ghz adaptör ( Farenin altındaki bölmeden çıkıyor.)
-Kullanım kılavuzu

Furylevel Z1;
-Ergonomik bir fare kadar olmasa da güzel ve ele oturan bir tasarıma sahip. Logitech G102'den geçtiğim için ilk elime aldığımda çok hafif gelmişti ama kısa sürede alıştım.
-El boyutum 19-9 cm ve claw-palm arası tutuyorum. Açıkçası palm tutarken parmak uçlarım fareden taşıyor 1 cm kadar fakat benim için bir sorun oluşturmuyor.
-Pil ömrü benim için fazlasıyla tatmin edici oldu, sürekli olarak 1000Hz'de kullanmama rağmen günde 2-3 saatlik kullanımda 2 haftayı zorladı. Şarjı bitince kablolu olarak kullanıma devam edebiliyorsunuz bunun için fareyi "OFF" moduna almanız gerekiyor.
-İlk geldiği zaman skatezlerin üstündeki jelatini sökmeyi unutmayın, yoksa fare kaymıyor.
-Driverı indirmek için Whatsapp platformu üzerinden canlı desteğe ulaşmanız gerekiyor maalesef.
Eki Görüntüle 2342379Eki Görüntüle 2342376Eki Görüntüle 2342380
Type-C Kablo;
-Type-C tarafı gerçekten hoşuma gittiği için bu alt başlığı açmak istedim. Type-C tarafında fotoğraflarda da görüldüğü gibi farklı bir tasarım var ve bu tasarım fareye uygun yapılmış. Kablolu kullanımda Type-C'nin eskimesini yavaşlatmak adına güzel olmuş.

2.4Ghz Adaptör için Uzatma Aparatı;
-Açıkçası ben kullanmaya ihtiyaç duymadım fakat masaüstü kullanıcıları için faydalı olabilir.
Eki Görüntüle 2342373Eki Görüntüle 2342372Eki Görüntüle 2342375

2.4Ghz Adaptör;
-Kutu içeriğindeki her şeye değindiğim için bu kısmı da boş geçmek istemedim. Fazlasıyla küçük olduğundan kaybetme korkusu oluyor fakat küçük olması zarar görmemesi için güzel.
Eki Görüntüle 2342377

Driver;
-
Driver sade ve öz yapılmış, bence yeterli. Türkçe olması ayrı güzel olmuş.
Eki Görüntüle 2342406

Kişisel Yorumum;
-1 aylık deneyimimde hiçbir sorun yaşamadım özellikle MCU konusunda kafası karışmış olan arkadaşlar için ekleyeyim, kopma ve takılma sorunu hiç olmadı. Beyaz olduğu için scroll tuşunda sararma oldu fakat benim için bir sorun teşkil etmiyor.

Eki Görüntüle 2342378Eki Görüntüle 2342374
Siyah olanı da beyaz olanı da aşırı şekilde toz belli ediyor bu beni biraz rahatsız etmişti fakat zaman geçtikçe alıştım. 1 ay içinde yaşadığım tecrübeler bunlar, bence kesinlikle 1500TL'ye kadar olan yurt içi farelerin kralı kendisi. Elinize uyuyorsa gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Son Sözler;
-
Kargo çok hızlıydı bu arada, siparişi verdikten sonraki gün elime ulaştı. 1 ay içinde yaşadığım tecrübeler bunlar. Seçmemde yardımcı olduğu için @belirsizz'e teşekkür ederim :)
İçindeki ışığın komple etrafına yayılmasından ne kadar berbat bir malzeme kalitesine sahip olduğunu belli ediyor.

Malzeme kalitesiyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Hafif olduğundan kaynaklıdır diye tahmin ediyorum.
Ben de bundan sadece 1 gram fazla Fantech Helios II Pro S kullanıyorum, Pro S’i bırak direkt düz modelinde bile şu ışık sızması olmuyor. Tamamen malzeme kalitesinden kaynaklı ama bütçesine göre bir şey diyemeyeceğim.
Alttaki ve yandaki furylevel baskısı bile bir garip yani.

Hadi onu bırak 36 gramlık Mad R’de bile yok bu ışık sızması.

Ben de bundan sadece 1 gram fazla Fantech Helios II Pro S kullanıyorum, Pro S’i bırak direkt düz modelinde bile şu ışık sızması olmuyor. Tamamen malzeme kalitesinden kaynaklı ama bütçesine göre bir şey diyemeyeceğim.
Alttaki ve yandaki furylevel baskısı bile bir garip yani.

Hadi onu bırak 36 gramlık Mad R’de bile yok bu ışık sızması.
Hocam zaten bu kadar sızma yok dediğim gibi yukarıya eklemiştim telefonun gece modundan kaynaklanıyor. Şarja bıraktığımda oda karanlıksa bazı yerlerden belli oluyor sadece. Dediğiniz doğru olabilir fakat bu bütçede bu özelliklerde başka fare yok. R1 indirimdeydi yanlış hatırlamıyorsam fakat pil süresi Z1'in daha uzun. Karşılaştırdığınız fare 3400 bandında bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Geri
Yukarı