Futbol antrenman programı önerisi

uchiha249

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel İ5 13th gen
16 GB DDR4
RTX 2050
Meslek
Öğrenci
Antrenman malzemeleri var ama kondisyonumu, top kontrolümü vs. nasıl bir antrenmanla geliştirebilirim bilmiyorum. Öneriniz var mı?

Pozisyonun ne ve en kötü olduğun ya da düşündüğün şeylerin ne ayrıca herhangi bir bir okul, kulüp tarzı bir yere gidiyor musun?
Poziyon: Forvet
En kötü olduğum bir şey yok diyebilirim sadece utangaçlık sorunu var pas istemeye vs.
Kursa gidiyorum kulüp yok.

Poziyon: Forvet
En kötü olduğum bir şey yok diyebilirim sadece utangaçlık sorunu var pas istemeye vs.
Kursa gidiyorum kulüp yok.
Utanan forvet olmaz PAASSSSS! diye bağıracaksın. Eğer pasçılarının iyi görüşü yoksa topla buluşman zor.

Poziyon: Forvet.
kursa gidiyorum kulüp yok.

Forvet biraz kapsamlı olmuş ben as mevkini sormuştum, kanat oynuyorsan bol bol dribbling ve pas çalış ama şut çalışmamazlıkta etme santrafor ya da 10 numara oynuyorsan şut ve dribbling çalış.

Utanan forvet olmaz PAASSSSS! diye bağıracaksın. Eğer pasçılarının iyi görüşü yoksa topla buluşman zor.
Daha antrenmana kalmadım görüş kısmını bilmiyorum. Aslında tek başıma iyiyim diğerleriyle oynadığımda tüm gücümü kullanamıyorum.
Forvet biraz kapsamlı olmuş ben as mevkini sormuştum, kanat oynuyorsan bol bol dribbling ve pas çalış ama şut çalışmamazlıkta etme santrafor ya da 10 numara oynuyorsan şut ve dribbling çalış.
Tamamdır teşekkürler.

Daha antrenmana kalmadım görüş kısmını bilmiyorum. Aslında tek başıma iyiyim diğerleriyle oynadığımda tüm gücümü kullanamıyorum.

Tamamdır teşekkürler.

Futbol tenis gibi bir oyun değil takım oyunu kendi takım arkadaşlarına aranı iyi tut eğer ki bozuk tiplerse aralarında illaki iyi bir insan bulursun.

Yeni konular

Geri
Yukarı